"Eden Azar"
"Eden Azar"

Azar: Ko je bolji od mene? Dva vanzemaljca - Ronaldo i Mesi, a i Ibrahimović, Riberi i Roben

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.10.14. | 13:28

„Neću u PSŽ, to je veliki tim, ali igra u inferiornoj ligi“, objasnio je Belgijanac

Eden AzarKristijano Ronaldo i Lionel Mesi su trenutno kraljevi fudbala, a veliko je pitanje ko će ih naslediti kada se penzionišu.

Najviša očekivanja su na zvezdi Čelsija Edenu Azaru, ipak on veruje da ima još dosta da napreduje kako bi bio u samom vrhu svetskog fudbala.
„Još nisam u prvih pet najboljih igrača. Možda sam blizu, ali još moram da radim na nekim aspektima svoje igre. Možeš da budeš deo te grupe samo ako si odlučan u vrhunskim utakmicama. Ja sam to počeo da radim, kao protiv Mančester Sitija i Arsenala“, rekao je Azar.

Izabrane vesti

On je otkrio i ko je po njemu još ispred njega.
„Ko je bolji od mene? Dva vanzemaljca Ronaldo i Mesi, a i Zlatan Ibrahimović, Frank Riberi i Arjan Roben. Oni prave razliku u skoro svakoj utakmici. Moj učinak na Mundijalu nije bio ni dobar, ni loš. Belgijski navijači su očekivali da ću ja praviti razliku u svakoj utakmici kao što Mesi radi za Argentinu. Ipak, ne može se zaboraviti da je to bilo moje prvo Svetsko prvenstvo i da sam dva puta ja odlučio utakmice“, rekao je Belgijanac.

Svakog prelaznog roka se pominje mogući prelazak Azara u Pari Sen Žermen, a fudbaler Čelsija je to opet demantovao.
„Uvek sam bio jasan – dobro se osećam u Čelsiju. Svake nedelje ponavljam isto o PSŽ-u. To je veliki tim, ali inferiorna liga. Ne želim da se vratim u Francusku jer sam tamo osvojio sve – ligu, kup, nagradu za najboljeg igrača i najboljeg mladog igrača. Ne želim da kažem da bi PSŽ bio korak nazad, ali bi se vratio nečemu što poznajem. Ja uvek tražim nove izazove. Kada napustim Čelsi jednog dana to će biti kako bi otkrio nešto novo“, otkrio je Azar i sigurno malo zabrinuo navijače Plavaca.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arjan RobenČelsiEden AzarEngleskaEvropaFrank RiberiKristijano RonaldoLionel MesiPari Sen ŽermenPremijer ligaZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara