Azijska Nigerija - gosti ovde nemaju šta da traže

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.05.18. | 12:35

U Indoneziji se raduje samo domaćin

Da domaći teren igra važnu ulogu u Indoneziji uverili smo se juče. Rekli smo da je vrlo često ključni, i nismo pogrešili. Na preko 60 odsto utakmica ove sezone slavio je domaći tim, dok su gosti stigli da se raduju na samo 13 odsto. Skoro kao prvenstvo Nigerije, koje je tu bez premca. Liga 1 zanimljiva je i iz drugog razloga - izuzetno je ujednačena.

Nije lako pronaći takmičenje u kome u uvodnoj trećini nema izrazitog favorita za titulu, odnosno, da pretendenata za trofej namenjen najboljem bude čak 16. To je trenutno slučaj u Indoneziji, gde je razlika između vodeće Persipure i prvog tima u zoni ispadanja samo četiri boda. I otuda nema čuđenja kada lider nije favorit kad gostuje timu koji je 11. na tabeli, što je slučaj danas u okviru 11. runde, u kojoj Persipura ide na noge Persebaji.

Izabrane vesti

Što se statistike i forme tiče, Persebaja je najslabiji domaćin na nivou lige, pošto je na četiri meča kod kuće ostvario dve pobede, remi i poraz. Sa druge strane, Persipura je jedan od najlošijih gostiju. Još nema pobedu na strani, a na prethodna tri duela van svog dvorišta upisala je tri neuspeha sa dva ili više golova razlike. Takođe, Persipura je slavila samo jednom na proteklih 11 gostovanja, dok je Persebaja kao novajlija u ligi bez poraza na pet od minulih šest duela.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 15:30 4787 IDN 1 Persebaya - Persipura ki 1 2,05
Ukupna kvota2,05

INDONEZIJA 1 - 11. KOLO

Utorak
15.30: (2,00) Persebaja (3,70) Persipura (2,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Indonezija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara