""
""

Azuri ne menjaju selektora: Prandeli završava posao 2016. godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.03.14. | 17:24

Selektor Italije nastavlja posao i posle Mundijala u Brazilu iako se spekulisalo da bi mogao da se vrati klupskom fudbalu

Čezare Prandeli nastavlja saradnju sa reprezentacijom Italije. Danas je postignut dogovor da sjajni stručnjak nastavi da obavlja selektorski posao do 2016. godine.

Izabrane vesti

Iako se spekulisalo da će Mundijal u Brazilu biti poslednja stanica Prandelijeve reprezentativne karijere i da bi mogao da preuzme neki od milanskih klubova, on je ipak pristao na produženje saradnje.
„Ovo je velika statisfakcija za mene i vrlo sam ponosan na ukazanom poverenju od strane FS Italije. Ponuđen mi je novi dvogodišnji ugovor bez obzira kakav rezultat ćemo napraviti u Brazilu i to je dokaz velikog poverenja koje imaju u mene“, rekao je Prandeli.

Bivpi strateg Fjorentine je kormilo Azura preuzeo u leto 2010. godine posle odlaska Marčela Lipija i uspeo je da već na prvom velikom takmičenju dovede Azure do finala EP u Ukrajini i Poljskoj gde su poraženi od Španije. Takođe, imao je zapažen rezultat i na prošlogodišnjem Kupu konfederacija gde je eliminisan u polufinalu od Španaca poskle maratonske penal serije.

(FOTO: Action images)


tagovi

SP 2014reprezentativni fudbalEvropaĆezare PrandeliItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara