Bajern ruši rekord ako kupi Pepea

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.02.19. | 18:22

U visini obeštećenja, naravno...

Arjen Roben i Frank Riberi privode kraju svoje misije u Bajernu. Klub iz Minhena kao zamene trenutno vidi Serža Gnabrija i Kingslija Komana, međutim adekvatnih alternativa za njih dvojicu za sada nema. Kiker danas donosi priču da Bajern u stopu prati jednu od senzacija francuske Lige 1 - Nikolu Pepea iz Lila, te da 23-godišnjeg krlnog napadača vidi kao pravog naslednika Arjena Robena. 

Dvojica igrača imaju dosta sličnosti. Pepe poput Holanđanina igra na desnoj strani, mada je levonog i stilom igre izuzetno podseća na Robena, pošto voli da ulazi u sredinu i šutira sa ivice šesnaesterca. Aduti su mu i dobar šut i brzina, a fizički je jači od Robena

Izabrane vesti

Zanimljive su informacije Kikera da Lil želi da proda svoju zlatnu koku, odnosno da je igrač spreman za sledeći korak u karijeri. Čelni ljudi Lila veruju da je Pepe dosegao maksimalnu cenu - govori se o 60.000.000 evra - pa žele to da iskoriste. Bajern nije poznat kao klub koji toliki novac "istrese" tek tako, međutim list tvrdi da Bavarci pomno prate Pepea već duže vreme i da su spremni da daju taj novac jer su ocenili da se radi o igraču na kog će moći da se oslone na duge staze. 
"Pepe je spreman za veliki klub, nije mu potrebno nikakvo prolagođavanje", tvrdi trener Lila Kristof Galtije

Kiker prenosi neke redove Ekipa gde stoji da Bajern nije jedini zainteresovan. Da su tu i Barselona, odnosno Liverpul, a da se čelnici Lila potajno nadaju ponudi Pari Sen Žermena jer smatraju da bi ona mogla da bude najizdašnija. Što ima logike, jelte... 

Nikola Pepe ove sezone odigrao je 25 utakmica u Ligi 1 i ima "dabl-dabl" učinak: 16 pogodaka i 10 asistencija. 

Lil ga je, podsetimo, doveo pre godinu i po dana iz Anžea za svega 10.000.000. Ako bi ga kojim slučajem Bajern kupio za pomenhutu cifru, to bilo najskuplje pojačanje u istoriji minhenskog kluba. Trenutno je u toj kategoriji lider Kristijan Toliso, plaćen 41.500.000 evra.

Foto: Reuters


tagovi

Nikola PepeLetnji prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara