"Bajković"
"Bajković"

Bajkovića prozvali deda u Lirsu: Nije bitno da li si mlad ili star, već da li si dobar ili loš!

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.02.15. | 18:06

"Nadam se da ćemo u budućim utakmicama ponekad uspeti da sačuvamo netaknutu mrežu", rekao je bivši golman Zvezde

BajkovićLirs je, posle 14 što poraza, što remija, konačno pobedio, a junak je ponovo bio Boban Bajković. Bivši čuvar mreže Crvene zvezde briljira na golu ovog belgijskog kluba. U trijumfu protiv Varegama (3:2) primio je dva gola, ali je odbranio još toliko, kao i jedan penal.
“Svaka odbrana je podjednako važna”, rekao je Bajković možda u prvom obraćanju lokalnim medijima i nastavio: ”Srećan sam zbog cele ekipe što smo konačno dobili nekog. Nadam se da ćemo u budućim utakmicama ponekad uspeti da sačuvamo netaknutu mrežu. Lakše je odbrani gol kada vodiš sa 3:0, nego sa 1:0”.

S obzirom da je Bajković od mnogih saigrača stariji i po deset godina, belgijski mediji su se našalili sa njim da može da ima bude deda.
“Nije sve u godinama. Nije bitno da li si mlad ili star, već da li si dobar ili loš. Bolje reći da li su dobar ili bolji”, odbranio se Bajković.

Izabrane vesti

Lirs i Bajković će već u sledećem kolu imati priliku da vežu drugu pobedu pošto će kod kuće dočekati direktnog konkurenta u borbi za opstanak.

(FOTO: Action images)


tagovi

Župiler Pro ligaLirsEvropaBoban BajkovićBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara