"Nejmar, Mesi i Suarez ne veruju "
"Nejmar, Mesi i Suarez ne veruju "

Balak: Mesi, Nejmar i Suarez su nekad kao dive, najjače Barsino oružje bi moglo da bude i najveća prednost Juventusa

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.06.15. | 20:43

Smele izjave proslavljenog Nemca

Nejmar, Mesi i Suarez ne veruju Fudbalska planeta se maltene jednoglasno složila – Juventus nema šta da traži u finalu Lige šampiona protiv Barselone! Ili nije baš tako? Mihael Balak, čovek koji je prvo u dresu Bajera iz Leverkuzena, a potom i Čelsija dva puta stizao do poslednjeg stepenika, upozorava Špance da bi bilo pogubno da potcene torinsku Staru damu.

Argumenti standardni: U 90 minuta sve je moguće, glava će odlučivati, Italijani znaju da igraju na rezultat.. A čak i Barsin najveći kvalitet mogao bi da bude poguban po Blaugranu. Balak naime smatra da bi ubitačni trozubac Leo MesiLuis SuarezNejmar mogao da Juventusu otvori prosto za igru. Iako ne spori da takav trio svet nije video.
"Arjen Roben, Frank Riberi i Robert Levandovski su neverovatni kada im je dan. U Realu su tu Kristijano Ronaldu, Geret Bejl i Karim Benzema, mada tu ovaj prvi malo odskače. Ali ovo u Barseloni? To nema nigde. Tri apsolutne superzvezde. Dovoljno je samo da vidiš da od njih zavise Brazil, Urugvaj i Argentina. To sve govori", hvali Balak.

Izabrane vesti

Ali...
"Naravno, ima tu i slabosti. Najočiglednije su u odbrani, setite se da im je Bajern u revanšu dao tri gola. Ranjivi su. Njihova najveća snaga može da bude i najveća slabost. Taj napad, to su tri superstara. Ponekad, oni su nalik divama. Ne vole da se brane. Juventus bi to mogao da iskoristi. Da im pokvari igru. Takvi fudbaleri vole da igraju, da imaju loptu, da uživaju u pokretu.  Ako im Juve to ne bude dozvolio postajaće sve nervozniji kako utakmica odmiče. Možda će postati i nedisciplinovani. Tu je ključ. Jer Italijani nikad ne gube disciplinu. Oni žive od nje", zaključuje Ballak.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NejmarMihael BalakLuis SuarezLionel MesiLiga šampionaJuventusEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara