"Bastijan Švajnštajger"
"Bastijan Švajnštajger"

Balakova poruka Švajniju dan pred Anino sudbonosno “da“: Batali reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.07.16. | 21:31

“Znam da je brutalno ambiciozan, ali...“, kaže bivši kapiten Pancera

Bastijan ŠvajnštajgerSportska svadba godine sasvim sigurno. Sutra u Veneciji. Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović izgovoriće sudbonosno “da“. Bivši kapiten reprezentacije Nemačke Mihael Balak nada se da će Švajni u međuvremenu izgovoriti i jedno “ne“. Ne budućim učešćima u nemačkim reprezentativnim akcijama.

Pre svega, smatra Balak, kako bi izbegao da ga nedostojni omalovažavaju.
Znam da je brutalno ambiciozan, ali kad setiš dve poslednje godine, moraš da se zabrineš za njegovo fizičko stanje. Toliko povreda... Biće mu dovoljno teško i da se izbori sa izazovima u Mančester junajtedu, tako da nisam siguran da će sebi učiniti uslugu ako kao sledeći cilj istakne Mundijal u Rusiji. Neka pažljivo izabere. Mogao bi da upadne u vrtlog“, napisao je Balak u kolumni za nemački Ekspres.

Izabrane vesti

Ne zato što mrzi bivšeg saigrača. Naprotiv.
Drugi igrači bi ovu situaciju mogli da iskoriste da dovedu u pitanje njegov  status u timu. Švajnštajger to nije zaslužio. Nažalost, jeste ostao bez titule prvaka Evrope, jeste glupavo i igrao rukom, ali to sve ne može da manji ono što je postigao. On je Nemačkoj doneo titulu prvaka sveta. Učinio je neverovatne stvari. Sad može da izađe na prednja vrata i to visoko uzdignuta čela“, komentariše Balak.

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalNemackaMihael BalakEvropaBastijan Švajnštajger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara