""
""

Balotelijev telefon se užario: Stigao poziv sa Renato Dal'Are!

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.15. | 12:23

Posle trećeligaša Lupe Kastelija, napadač Liverpula dobio ozbiljnu ponudu iz Bolonje...

Posle dolaska Kristijana Bentekea, Danija Ingsa, Divoka Origija i Roberta Firmina, dani Marija Balotelija u Liverpulu gotovo izvesno su odbrojani. Ovoj tvrdnji dodatnu potporu pruža činjenica da Baloteli nije otputovao sa ostatkom ekipe na predsezonsku turneju, a povratak u Italiju se pominje kao najrealnija opcija.

Izabrane vesti

Prvi čovek Sampdorije Masimo Ferero nedavno je potvrdio da bi doveo momka koji gotovo da je protraćio raskošni talenat koji ga je krasio, ali samo pod uslovom da ga Liverpul pusti za manje od 10.000.000 evra. U međuvremenu stigla je ponuda iz trećeligaša Lupe Kastele, a najnoviji poziv Baloteli je dobio iz Bolonje.

Kako tvrdi Sport Medijaset, sportski direktor Bolonje Pantaleo Korvino stupio je u kontakt s nekadašnjim igračem Intera, Milana i Mančester Sitija, a prema prvim najavama, saradnja bi mogla da bude ostvarena?
„On je igrač sa ogromnom motivacijom, u Bolonju bih ga doveo momentalno. Pregovori bi možda mogli da potraju, ali ne brinem. Za pravu cenu bi posao mogao da bude sklopljen“, rekao je Korvino.

Bolonji je mesto u Seriji A obezbedio u poslednjem momentu, posle trilera u dvomeču sa Peskarom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015Pantaleo KorvinoMario BaloteliItalijaEvropaBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara