Bamba, Pepe i žuti prsluci odveli Lil na drugo mesto (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.12.18. | 16:26

Pobeda u Nimu sa igračem manje

Polako, ali sigurno Lil podiže formu, a pobedom u gostima nad Nimom od 3:1, ekipa sa severa Francuske se probila na drugu poziciju. Doduše, na posredan način, pomogli su im i pripadnici građanskog pokreta Žuti prsluci zbog čijih protesta, a iz bezbednosnih razloga, već neko vreme odlažu pojedini mečevi Lige 1.

Sada Lil ima deset bodova manje od lidera Pari Sen Žermena, ali i dve utakmice više od njih, kao i od trećeplasiranog Monpeljea.

Izabrane vesti

Nimu nije pomogla ni činjenica da je već od 16. minuta imao igrača više, pošto je isključen Žoze Fonte jer je nešto rekao pomoćnom sudiji. Očigledno da je bilo nešto vrlo neprikladno čim je dobio direktan crveni karton.

U tom trenutku, Lil je imao vođstvo od 1:0, pošto je već u četvrtom minutu Rafael Leao zatresao mrežu domaćih. Gostima nije smetala činjenica da su brojčano inferiorni pa su preko Žonatana Bambe četiri minuta pre kraja utakmica duplirali prednost.

Kada je u 66. minutu Nikolas Pepe povisio na 3:0 delovalo je da će Lil lako da privede utakmicu kraju. Ipak, Nim se probudio i dva minuta kasnije uzvratio preko Rašida Aliuija.

Napadali  su domaći u nastavku utakmice, na sve načine pokušavali da dođu do boda, ali sve što su uspeli da urade bio je drugi pogodak Deprea u drugom minutu sudijske nadoknade.

 

FRANCUSKA 1 - 18. KOLO

Subota
Rems - Strazbur 2:1 (1:0)
/Dumbija 6, Kafaro 66 - Tomason 48/

Nedelja
Nim - Lil 1:3 (0:2)
/Aliui 68 - Leao 4, Bamba 41, Pepe 66/ 
21.00: (1,45) Lion (4,50) Monako (7,00)

*** kvote su podložne promenama


Foto:
Printscreen


tagovi

nikolas Pepe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara