""
""

Bane zna šta nedostaje Čelsiju: Čeh je bio ikona kluba, sam je donosio trofeje

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.11.15. | 18:19

"Svaki igrač u Čelsiju zna da nije do njega i da moramo sve kolektivno da prebrodimo. Nadam se da ću biti zdrav, da se vratim sutra, a o formi je teško pričati jer nisam igrao mesec dana", zaključio je defanzivac londonskog kluba

Fudbaleri Čelsija ove sezone nikako ne mogu da pronađu šampionsku formu, a izvesno je da će na Stamford Bridžu biti promena u zimskom prelaznom roku. Srpski defanzivac i član Plavaca Branislav Ivanović kazao je da Čelsiju u odnosu na prethodne godine mnogo nedostaje golman Petr Čeh.

Izabrane vesti

Čeh je letos napustio Stamford Bridž i otišao u Arsenal, a u petak će se ponovo sresti sa Ivanovićem u prijateljskom duelu Srbije i Češke.
"Najviše sam voleo kada sam igrao sa njim. Za mene je on stub i ikona Čelsija, po mom mišljenju najbolji golman sa kojim sam sarađivao. Njegove zasluge su više od polovine za sve trofeje koje smo zajedno osvojili", rekao je Ivanović.

Srpski fudbaler konstatovao je da ne zna u kakvoj je formi, kao i da nijedan pojedinac iz Čelsija ne može da bude glavni krivac, ni glavni junak, jer je fudbal kolektivan sport.
"Svaki igrač u Čelsiju zna da nije do njega i da moramo sve kolektivno da prebrodimo. Nadam se da ću biti zdrav, da se vratim sutra, a o formi je teško pričati jer nisam igrao mesec dana", zaključio je Ivanović.

Prijateljska utakmica između Češke i Srbije igra se u petak od 20.30 sati na stadionu "Vitkovice arena" u Ostravi.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaPetr ČehEngleskaČelsiBranislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara