""
""

Barbara tera Galijanija i vraća legende Maldinija i Albertinija

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.11.13. | 12:19

Berluskonijeva ćerka sprema veliku čistku u Milanu narednog leta

Ćerka vlasnika Milana, Silvija Berluskonija, Barbara planira potpuno da renovira ekipu, ali i način organizacije kluba koji na titulu evropskog šampiona čeka od 2007. godine.

Izabrane vesti

Kako navode italijanski mediji, Berluskonijeva, koja je od oca dobila odrešene ruke za posao u klubu, želi da umesto sadašnjeg izvršnog direktora Adrijana Galijanija dovede bivše asove Demetrija Albertinija i Paola Maldinija. Očekuje se da Galijani, koji obavlja i funkciju potpredsednika, na leto sledeće godine napusti San Siro i okrene se političkom angažmanu u Berluskonijevoj stranci.

Maldini bi trebalo da dobije neku od izvršnih funkcija, dok je dogovor sa Albertinijem trenutno manje izvestan jer je on pod ugovorom sa Fudbalskim savezom Italije. Takođe, jedno od pojačanja u menadžementu Rosonera trebalo bi da dođe iz Rome. Radi se o Klaudiju Fenućiju za kojeg je spremno mesto u izvršnom odboru.

Čistka na leto zahvatiće i sadašnjeg sportskog direktora Arijeda Brajdu, a kao potencijalni kandidat da ga nasledi se pominje Danijele Prade iz Fiorentine koji je ranije tu funkciju oabvljao u Romi. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Adrijano GalijaniBarbara BerluskoniDemetrio AlbertiniEvropaItalijaMilanPaolo MaldiniSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara