"La Masija"
"La Masija"

Barsa ne prati samo Babića, Katalonci procenili da mladi igrač Partizana Strahinja Bošnjak ima ekstra potencijal

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.01.15. | 13:58

„Podvukli su njegove ime u tefteru“, otkrio je fudbalski agent Zoran Stojadinović

La MasijaPre nekoliko dana u španskoj i srpskoj sportskoj javnoj sferi je odjeknula vest da je štoper Vojvodine Srđan Babić na nišanu Barselone, informaciju je potvrdio i predsednik Lala Zoran Pavlović, ali izgleda da 18-godišnjak nije jedina meta Katalonaca u Srbiji. To je i mladi igrač Partizana Strahinja Bošnjak.

Dnevni list Sport je u razgovoru sa fudbalskim agentom Zoranom Stojadinovićem saznao da se na Kamp Nou pominje i ime 16-godišnjeg štopera i reprezentativca mlađih kategorija Srbije.
„Dugi niz godina sarađujem sa skautima, njihovim šefovima i direktorima iz sportskog sektora. Nisu me pitali za Babiću, ali su na poselednjeg sastanku pokazali interesovanje za jednog drugog našeg srpskog defanzivca – Strahinja Bošnjaka. Posle nekoliko snimanja su zaključili da poseduje ekstra potencijal. Podvukli su njegove ime u tefteru posle novembarskih mečeva naše reprezentacije protiv Makedonije u Staroj Pazovi i nastaviće da ga prate“, rekao je Stojadinović.

Izabrane vesti

Ove vesti su svakako pohvalne za domaći fudbal, a kada čuvena La Masija doradi perspektivne mladiće i reprezentacija Srbije bi mogla da izvuče korist.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015SuperligaStrahinja BošnjakSrbijaŠpanijaPrimeraFK PartizanEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara