""
""

Barsa popunila sve pozicije, možda dođe još samo jedno pojačanje

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.08.14. | 18:36

Katalonci rasporedili brojeve na dresovima za sledeću sezonu, a slobodna su još dva broja

Izgleda da je Barselona završila posao što se tiče prelaznog roka za narednu sezonu. Možda nedostaje još jedno ime. Katalonski klub je danas objavio i koje brojeve na dresovima će nositi igrači u narednoj sezoni.

Izabrane vesti

Još od ranije je poznato da je Luis Suarez zadužio „devetku“, a novajlije u defanzivnom redu Tomas Vermalen i Žeremi Matje će na dresovima nositi broj 23, odnosno 24. Jedini igrač koji još nije odlučio sa kojim će brojem na dresu ući u narednu sezonu je povratnik Evertona Đerar Delufeu. Njemu su na raspolaganju ostali brojevi 16 i 19. Kada on odluči kako će biti „numersian“, ostaje dakle još jedan slobodan broj. Moguće je da taj broj čeka Huana Kvadrada ili Dejlija Blinda koji su želje Katalonaca, ali je za očekivati da dođe samo jedan od njih dvojice...

Trener Enrike sada na svim pozicijama ima makar po dvojicu fudbalera. Na golu su Ter Štegen, Bravo i mladi Masip. Za poziciju desnog beka konkurišu Alves i Montoja, a kraj leve aut linije su Adrijano i Alba. Posle dugo vremena, Barsa i na štoperskim pozicijama ima jaku konkurenciju, pošto za dva mesta u timu konkurišu: Pike, Vermalen, Matje i Bartra. Prema najavama katalonskih medija, Havijer Maskerano će biti vraćen na poziciju zadnjeg veznog gde su još Buskets i Song, s tim što je Kamerunac igrač koji je najbliži odlasku sa Nou Kampa. Za preostale dve pozicije u veznom redu konkurišu Ćavi, Inijesta, Rakitić i Serđi Roberto.

Najveća gužva je u napadu. Mesi, Nejmar i Suarez će biti prvi izbor kada svi budu na raspolaganju Enrikeu, a njihove alternative su Pedro, Rafinja i Delufeu.


tagovi

ŠpanijaPrimeraEvropaDelufeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara