""
""

Barsa skovala plan za januar: Da bude jeftin, iskusan i odmah da počne da daje golove

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.10.15. | 13:09

Katalonci izgleda odustali od Nolita

Posle dva poraza u prvih sedam kola španske Primere čelnici Barselone ozbiljno razmišljaju da tokom zimskom prelaznog roka pojačaju konkurenciju u napadu! Sandro Ramirez i Munir el Hadadi nisu se pokazali kao adekvatne zamene za Mesija, Nejmara ili Suareza, nisu postigli nijedan pogodak, a ne može se reći da nisu dobijali šansu. Munir je odigrao četiri meča, Sandro čak pet.

Katalonski Sport u današnjem izdanju donosi zanimljiv tekst koji govori o namerama Barse u predstojećem prelaznom roku. Nedeljama unazad pričalo se o Nolitu iz Selte, međutim, izvori bliski klubu, tvrdi ovaj list, donose informacije da će prvak Evrope tokom januara pokušati da angažuje jednog iskunog napadača, jer je cilj za malo novca dobiti rasnog golgetera koji će da odrađuje posao, a kome neće biti potrebno mnogo vremena za prilagođavanje. 

Izabrane vesti

Selta u misiji - prodati Nolita za 25.000.000 evra! (VIDEO)

Sport je tako došao do liste od četiri imena koja su navodno trenutno u fokusu Luisa Enrikea. U pitanju su fudbaleri koji su prošli tridesetu - Serđo Garsija, Alvaro Negredo, Dirk Kajt i Đonatan Sorijano. Garsija i Sorijano su prošli Barsinu fudbalsku akademiju i trebalo bi da imaju prednost u odnosu na preostalu dvojicu, ali i Kajt i Negredo imaju svoje adute, s obzirom da se po konstituciji razlikuju od napadača koje Barselona ima i mogli bi da donesu nešto novo u završnici.      

U svakom slučaju, tržište je ogromno i ovu su tek neke prve ideje, piše Sport, koji podseća da se Barsi već neko vreme nudi veliki broj fudbalera posle povrede Lea Mesija.    

(foto: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerđo GarsijaPrimeraEvropaDžonatan SorijanoDirk KajtAlvaro Negredo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara