""
""

Barsa u špijunskoj akciji od 60.000.000 evra! Real i Siti u frci, Šalkeova najveća nada sanja Kataloniju

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.02.16. | 09:52

Leroj Sane želi dres katalonskog giganta...

Ni najmanje sumnje više nema - Leroj Sane biće jedna od najvećih zvezda letnjeg prelaznog roka, koji svi očekuju s ogromnim nestrpljenjem! Čelsi, Liverpul i Mančester junajted čekaju ozbiljni remonti ekipa, Florentino Perez ima ozbiljne planove za Real, a počeće i trenerske misije Pepa Gvardiole i Karla Ančelotija u Mančester Sitiju, odnosno Bajernu, pa se takođe očekuju određene kadrovske promene. Dok svi kuju velike planove, Barselona ima samo jednu, jedinu želju kako bi dodatno učvrstila gotovo neuništivu imperiju - Leroja Sanea

Izabrane vesti

Kako piše uvek dobro obavešteni Mundo Deportivo, aktuelni šampion Evrope i Španije imao je svoju „izvidnicu“ u Nemačkoj prethodnih dana u liku dvojice emisara - Roberta Fernandeza i Urbana Ortege.

U Madridu tvrde: Realov panični plan za januar je paket iz Bundeslige od 72.000.000 evra!

Tehnički sekretar i njegov prvi pomoćnik posmatrali su Šalkeov poraz od Majnca (1:2). Sane nije blistao na terenu, pošto je promašio dve ozbiljne prilike, ali je uz Klas Jana Huntelara bio jedan od najaktivnijih igrača na terenu pre nego što ga je zamenio Franko di Santo u 84. minutu. Ipak u Barseloni su zacrtali cilj da Sane bude možda i jedina lasta koja će sleteti na Nou Kamp ovog leta.

Svi vole igrača koji maltretira i jedan Real, ali niko nije očekivao Sitijevu ponudu od 55.000.000?! (VIDEO)

Sane u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 37.000.000 evra, ali je prema pojedinim informacijama Barsa spremna da ode i do 60.000.000 evropskih novčanica, samo kako bi obezbedila usluge jednog od najboljih mladih ofanzivnih vezista u ovom trenutku.

Ne treba zaboraviti da je Sane ove zime bio na samom vrhu liste želja Reala i Mančester Sitija, ali je Barselona do sada bila najkonkretnija. 

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaPrimeraNemackaLeroj SaneEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara