""
""

Barselona dovodi i levog beka: Prvi pik Brazilac iz Bajera

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.04.16. | 10:55

A cena - 35.000.000 evra

Barselona polako, ali sigurno, sklapa mozaik za narednu sezonu. Katalonci su postigli usmeni dogovor da se pojačanju Kevinom Gameirom iz Sevilje, a ozbiljni su i u nameri da osnaže odbranu. Posebno levi bok, na kome bi rešenje mogao da bude - Brazilac Vendel.

Prvotimac Bajera iz Leverkuzena je dugo na radaru Barseloninih skauta, Mundo deportivo piše da je njegov učinak pod prismotrom još od duela dva tima u grupnoj fazi Lige šampiona, nedavno je klub sa Kamp Noua slao izvidnicu na Madrigal, gde je jedan od direktora Robert Fernandez snimao 22-godišnjeg fudbalera protiv Viljareala u Ligi Evrope i, kažu, da je čelnicima kluba dostavio pozitivan izveštaj. Očekuje se da narednih dana Vendelovi zastupnici doputuju u Španiju i sedni za pregtovarački sto sa Kataloncima.

Izabrane vesti

E, sad: Bajer nema finansijskih problema, niti nameru da jednog od svoji dragulja proda budzašto. Štaviše, zimus je glatko odbio ponudu Pari Sen Žermena vrednu 20.000.000 evra, a prema navodima iz Nemačke neće spustiti obeštećenje ispod 35.000.000 evra.

Barsa je taj novac, navodno, spremna da plati, kako bi obezbedila podršku Đordiju Albi na mestu levog beka, pogotovo što Brazilcu Adrijanu narednog leta ističe ugovor, a mladi Serđo Roberto nije u dosadađšnjem toku sezone oduševio Luisa Enrikea, iako mu je trener davao šansu.

Od ranije je za Vendela zainteresovan i Real Madrid, koji doduše nema problema na levom beku, gde dejstvuje Marselo, ali ima potrebu da zbog sve češćih povreda Brazilca dovede pristojnu zamenu. Možda baš njegovog zemljaka.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

VendelŠpanijaPrimeraNemackaEvropaBajer Leverkuzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara