""
""

Barselona je MNOGO bolja od Bajerna?

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.04.15. | 18:31

Nekadašnji prvotimac katalonskog kluba Erik Abidal nema dilemu ko prolazi u finale Lige šampiona

Knjiga u Ligi šampiona je spala na četiri slova, a po do sada prikazanom Barselona i Bajern su izdvojili kao za nijansu veći favoriti od Reala i daleko ozbiljniji kandidati za titulu od Juventusa. Žreb je hteo da se Katalonci i Bavarci sudare već u polufinalu elitnog takmičenja, a Barsa će imati priliku da se osveti nemačkom gigantu za debakl od pre dve godina kada je u dva meča poražena sa ukupnih 0:7.

Izabrane vesti

Ipak, za nekadašnjeg defanzivca katalonskog kluba Erika Abidala nema dileme ko je bolji tim uoči dvomeča Barselone i Bajerna. On smatra da je Barselona veliki favorit.
„Barselona godinama igra odlično u Ligi šampiona i uvek se nađe u završnici. Mali problem je što mora da razmišlja i o trci za titulu Primere, što nije slučaj kod Bajerna. Sviđa mi se ekipa pod vođstvom trenera Luisa Enrikea i verujem da su dosta bolji od Bajerna, iako je snažak protivnik“, rekao je Abidal, a prenosi Mundo Deportivo.

Abidal je za Barselonu igrao od 2007. do 2013. godine, sa kojom je osvojio dve Lige šampiona, četiri titule prvaka Španije, tri Superkupa Španije i po dva UEFA Superkupa i Klupska prvenstva sveta.

Prva utakmica polufinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna igra se 6. maja na Nou Kampu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraNemackaLiga šampionaEvropaErik AbidalBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara