"Dušan Basta"
"Dušan Basta"

Basta se seli u januaru - Pioli ga pamti po dobrom

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.11.16. | 14:03

Nerazuri traže desnog beka

Dušan BastaJuto Nagatomo, Danilo D’Ambrozio i Davide Santon. Kvantitativno, Inter je popunjen na bekovskim pozicijama, ali prema izveštajima sa Apenina kvalitet je ono što brine novog šefa struke Stefana Piolija. Stoga, trener Nerazura planira da se ratosilja barem jednog od njih tokom zimskog prelaznog roka, a konkurenciju pojača igračima u koje veruje. Posle dvogodišnje saradnje u Rimu, Dušan Basta spada u tu kategoriju, pa bi već u januaru mogao ponovo da se udruži sa nekdašnjim šefom.

Rimski Korijere delo Sport navodi da je Pioli već poručio upravi da želi da mu u januaru dovede srpskog internacionalca iz Lacija, koji se u vezu sa Nerazurima dovodi već nekoliko godina. Ipak, uvek je nešto kočilo transfer, ali sada kada je Pioli tu možda će se posao konačno i zaključiti.

Izabrane vesti

Problem je samo što predsednik Lacija Klaudio Lotito izuzetno ceni Bastine kvalitete, pa se procenjuje da njegova sloboda neće biti nimalo jeftina. Pritom, logično je da bi Rimljanima više odgovarao junski rastanak. Taman dok se spremi zamena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dušan BastaEvropaInterItalijaLacioSerija AStefano Pioli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara