"Stevan Bates"
"Stevan Bates"

ZVEZDA: Bates i Đilas na probi, Omega i Stojanov igraju za ugovor

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.13. | 14:19

Nedelja, 19 sati, protiv Bežanije. ‘Dan D’ za igrače koji pokušavaju da se izbore za ostanak u Ljutice Bogdana

Stevan Bates

Došlo vreme da se preseče. Crvena zvezda je zato za nedelju od 19 sati zakazala kontrolni meč sa drugoligašem Bežanijom na kojem će Slaviša Stojanović izvesti kombinovani sastav tima.

Izabrane vesti

Među njima će biti i svi igrači koji su na probi, uključujući tu i poslednje jurišnike na ugovor. Stevana Batesa, 31-godišnjeg štopera, koji je proteklu sezonu igrao u Iranu, dok ga navijači crveno-belih možda pamte iz perioda kada je sa Železnikom u finalu Kupa Zvezdi oteo trofej.

I Vladimira Đilasa, 30-godišnjeg napadača koji je tokom karijere, između ostalih, branio boje Bežanije, sofijske Lokomotive, Jagodine, Aktobea, Ordabašija i Voždovca.Vladimir Đilas

Poslednja šansa će biti pružena i Robertsu Omegi i Kostandinu Stojanovu, koji su već neko vreme pod budnim okom Stojanovića. Ipak, do sada ga nisu ubedili da su kalibar za crveno-beli dres.

Sigurno je da će priliku dobiti i oni najmlađi sa priprema u Sloveniji, koji se bore za ostanak u A timu. Oni će svakako na ovaj ili onaj način ostati u Zvezdi, samo je pitanje koliko će proći dok ne dobiju minutažu da u seniorskoj konkurenciju pokažu šta znaju.

Meč će se igrati iza zatvorenih vrata, bez prisustva publike.

Stojanovićeva odluka, ipak, neće biti odmah poznata po završetku utakmice, jer bi slovenački strateg u ponedeljak trebalo da, u konkurenciji četiri štopera i četiri napadača, izabere po jednog na svakoj poziciji. Ali će svakako moću da se nasluti.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaRoberts OmegaSrbijaStevan BatesSuperligaVladimir Đilas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara