"Dragoljub Bekvalac"
"Dragoljub Bekvalac"

Bekvalac o fudbalskoj depresiji u Kragujevcu: Nismo išli na pripreme, jer nisam imao koga da vodim

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.08.14. | 19:37

"Dolazio je ko nije imao gde... A pojedinci sada nisu imali želju da igraju i ne zaslužuju dres Radničkog", kaže iskusni i trener koji je još jednom za sve probleme na Čika Dači okrivio doskorašnjeg predsednika Milenka Marjanovića

Dragoljub BekvalacAgonija u Šumadiji. Radnički 1923 posle dva kola Superlige ima samo jedan bod kraj svog imena, ali i imidž tima koji trenutno igra možda i najgori fudbal u kvalitetom ne baš bogatom prvenstvu Srbije. Trener Dragoljub Bekvalac i ne pokušava da sakrije probleme sa kojima se nosi.

Uostalom, prenos utakmice sa Napretkom (0:0) ogolio je svu muku Kragujevčana.
"Šta reći kada za 90 minuta ne stvoriš šansu za gol? Napredak je bolja ekipa, bolje su igrali... Pojedini igrači Radničkog nisu imali želju da daju gol, da igraju uopšte... Ali, kako ono kažu - koliko para toliko muzike. Neki igrači ne zaslužuju da nose dres Radničkog", sumirao je utiske Bekvalac, ali je potom naveo i da nisu igrači isključivi krivci.

Izabrane vesti

Jer, Radnički 1923 deluje kao amaterski klub, a to je, prema rečima Bekvalca, krivica doskorašnjeg predsednika Milenka Marjanovića.
"Otišlo nam je 17 igrača, dolazili su oni koji nisu imali gde. Mi nismo imali pripreme jer nisam imao koga da vodim na pripreme. Već sam 25 godina učitelj u fudbalu i još nisam doživeo ovo. Još jednom ponavljam – osoba M.M. je uništila fudbal u Kragujevcu", kategoričan je Bekvalac.

Razočaran je bio i trener Napretka Siniša Gogić, jer je bilo očigledno da su gosti kvalitetniji tim, ali to na terenu nisu potvrdili.
"Znao sam kakva nas utakmica očekuje, kako igra Radnički. Utakmica je bila puna prekida. Šta da kažem, fudbal se igra za gol, a mi to nismo uradili. Očigledno je da mnogo toga još moramo da popravimo u igri".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Dragoljub BekvalacNapredak KruševacRadnički KragujevacSiniša GogićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara