""
""

Bekvalac: Vreme je da kod nas bude toplo

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.10.15. | 16:01

Treneri OFK Beograda i Metalca optimisti uoči duela na Staroj Karaburmi

U petnaestom kolu Superlige sastaju se OFK Beograd i Metalac, a treneri obe ekipe, Dragoljub Bekvalac i Nenad Vanić, u izjavama za Mozzart Sport saglasni su u više stvari, između ostalog, da je duel na Karaburmi od velikog značaja za oba sastava.
„Mi smo igrali po sistemu toplo-hladno i to je tako u ovakvoj ligi gde svako svakog može da dobije, i kod kuće, i na strani. Tu ne računam na Zvezdu koja se izdvaja i koja je u seriji. Metalac u Beograd dolazi bez bele zastave, Milanovčani će pokušati da urade sve kako bi došli do bodova. Nama je meč veoma bitan, daćemo maksimum da uzmemo tri boda, dakle da sada bude toplo”, poručio je Dragoljub Bekvalac.

Trener Milanovčana Nenad Vanić zadovoljan je poslednjim mini ciklusom utakmica.
Neke smo remizirali, neke dobili, od čačanskog Borca izgubili u 90. minutu, mogli smo da izvučemo bod, ali to je prošlo. U Beogradu nećemo da kalkulišemo, idemo na pobedu i sva tri boda. Normalno neće biti lako, nema lakih protivnika, domaćin ima iskusan sastav, a nama ostaje da se malo uzdamo u sreću, valjda će i nas sad malo pogledati. Dakle idemo na trijumf“.

Izabrane vesti

Oba trenera dala su odgovor o manama i vrlinamanovog sistema takmičenja.
„Ne znam šta da kažem, nadam se da su ljudi koji su doneli ovakvu odluku dobro razmislili. Vreme će pokazati da li je ovo bolje ili gore, biće zadovoljnih, ali i onih drugih. Timovi koji su osvojili više bodova, na podeli će više izgubiti...ako su veliki i kvalitetni oni će  to nadoknaditi“, poručio je Bekvalac

Za Nenada Vanića novi sistem takmičenja doneće dozu neizvesnosti.
Podela bodova neke timove kažnjava, poslednji će biti bliži osmom mestu, osmi, prvom. Šta reći, videćemo da li je ovo dobar sistem, jedna pobeda te vodi ka vrhu tabele“, zaključio je Vanić.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaOFK BeogradNenad VanićMetalacEvropaDragoljub Bekvalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara