"Džozef Bempa"
"Džozef Bempa"

Bempah i Mihajlović poveli Vošu na vrh! Ožegović obradovao Brdo, prvenac za Rad

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.08.17. | 21:54

Poraze pretrpeli Borac, Mladost i Zemun

Džozef BempaEuforiji nema mesta, jer dešavalo se toliko puta poslednjih godina, samo da bi se navijači na Karađorđu razočarali već tamo negde čim dođe jesen. Ali ove sezone svi su očekivali Vojvodinu kako se davi u godinama gomilanim problemima. A posle četvrtog kola Superlige - doduše nepotpunog, jer Crvena zvezda igra u četvrtak - Voša na čelu tabele! Novosađani su iskoristili kiks Partizana protiv Voždovca i pobedom nad Borcem  u Lučanima - jer se u Čačku sređuje teren kraj Morave - izbila na prvo mesto Superlige.

Džozef Bempah, 21-godišnji fudbaler iz Gane, u 27. minutu je načeo nominalne domaće, da bi u 79. Stefan Mihajlović zapečatio sudbinu Borca i ostavio Čačane da sa Bačkom tavore na samom začelju tabele kao dva jedina tim bez osvojenog boda u dosadašnjem toku sezone.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Vojvodina je jedina ekipa u ligi sa četiri pobede, mada bi sutra u Surdulici mogla da joj se pridruži i Crvena zvezda.

Ognjen Ožegović

Slavlje i na Banovom brdu. Ognjen Ožegović je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena utakmice sa ekipom Mladosti postigao svoj prvenac u novoj sezoni koji je, ispostavilo se, Čuki bio dovoljan za minimalac od 1:0 i drugu pobedu u prvenstvu.

Prvu je upisao Rad, koji je posle dosadnog prvog poluvremena protiv Zemuna u nastavku stigao do cilja. Strelci su bili Igor Zonjić i u trećem minutu sudijske nadoknade Đorđe Denić, koji je sa 35 metara lobovao izletelog golmana gostiju. Koji minut pre toga, Zemun je imao dve idealne prilike za izjednačenje, pogodio čak i stativu, ali nije mu pomoglo.

SUPERLIGA, 4. KOLO:

Sreda:

Mačva – Radnički Niš 1:2 (0:1)
/Matić 65 - Pavkov 17, Stojanović 97/

Bačka – Napredak 1:4 (0:1)
/38 - Vulić 8, Šljivić 26, Alivodić 73, Urošević 85/

Rad – Zemun 2:0 (0:0)
/Zonjić 65, Denić 93/

Čukarički – Mladost Lučani 1:0 (1:0)
/Ožegović 45+1/

Borac – Vojvodina 0:2 (0:1)
/Bempah 27, Mihajlović 79/

Partizan – Voždovac 1:3 (1:2)
/Đurđević 7pen - Stuparević 8, Duronjić 38, Ješić 89/

Četvrtak:

20.00: Radnik Surdulica – Crvena zvezda
20.00: Javor – Spartak

(FOTO: Star Sport/FK Čukarički)


tagovi

Borac ČačakČukaričkiIgor ZonjićMladost LučaniOgnjen OžegovićRadSrbijaStefan MihajlovićSuperligaFK Vojvodinazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara