"Aleks Grimaldo"
"Aleks Grimaldo"

Benfika dobila trku sa Arsenalom, iz Barse stiže supertalentovani Aleks Grimaldo (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.12.15. | 09:18

Cena tričavih 1.000.000 evra

Aleks GrimaldoLetos se šuškalo o interesovanju Arsena Vengera čiji izaslanici ne prestraju da njuškaju oko La Masije otkako je pogodio sa Seskom Fabregasom. Mediji su tada pisali da bi Aleks Grimaldo ipak radije ostao u Barseloni, ali pod uslovom da mu se garantuje selidba iz B tima u najjači pogon. Međutim, izgleda da obećanja nisu pretočena u delo, pa je supertalentovani levi bek Blaugrane na pragu selidbe. Ne u Arsenal, već u - Benfiku!

Portugalski mediji navode da je maltene sve utanačano i da će 20-godišnji fudbaler na Luž stići čim se i zvanično otvori janurski prelazni rok, te da će Benfika za tu čast platiti 1.000.000 evra. I ne lažemo kad kažemo da je čast u pitanju, jer u slučaju Grimalda sve navodi da on nije samo jedan od onih koji je nekako uspeo da u biografiju upiše staž u Barsinoj omladinskoj školi. Ne, Grimaldo je dugo važio za jednog od njenih najboljih đaka.

Izabrane vesti

Uostalom, za B tim katalonskog giganta Grimaldo je debitovao još 4. septembra 2011. kad mu je bilo svega 15 godina i 349 dana. Postao je tada najmlađi debitant u istoriji Segunde, drugog ranga takmičenja u fudbalskoj piramidi na Pirinejima. U međuvremenu je prošao sve mlađe španske selekcije, ali do A tima Barselone nije mogao preko Đordija Albe. Otud - Benfika.

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaPrimeraPortugalEvropaBenfikaAleks Grimaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara