"Aleks Grimaldo protiv kijevskog Dinama u Ligi šampiona"
"Aleks Grimaldo protiv kijevskog Dinama u Ligi šampiona"

Benfikin novi BINGO: Kupljen za 1.500.000, Gvardioli se nudi za 45.000.000! Zamena stiže za nulu

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.11.16. | 15:29

Marselo Hermes stiže na Luž, Aleks Grimaldo ide

Aleks Grimaldo protiv kijevskog Dinama u Ligi šampionaFudbalski brokeri iz Portugala ponovo su investirali tamo gde treba. Lokalni, ali i brazilski mediji prenose da je Benfika danas dogovorila dolazak 21-godišnjeg Marsela Hermesa, doskorašnjeg levog beka Gremija, koji u poslednje vreme nije igrao baš zato što je odbio da produži ugovor sa brazilskim klubom.

Kako on ističe 31. decembra Hermes je mogao slobodno da bira novu sredinu i izabrao je Lisabon u kome će imati mesečnu platu od neke 33.000 evra. Sasvim prihvatljivo za čelne ljude na Lužu. I srpski klubovi su davali veće plate, istina, ne baš za bekove.

Izabrane vesti

Međutim, vest o Hermesovom dolasku nije bitna samo zbog njega, već i zato što je ovim poslom Benfika utabala put ka prodaji Aleksa Grimalda. Najviše se pominje Mančester Siti, Portugalci po običaju preteruju sa zahtevima, pa Benfika ovaj put traži 45.000.000 evra, ali nema sumnje da će na kraju pronaći kompromis.

Uostalom, Grimalda su januara ove godine doveli iz Barselone za simboličnih 1.500.000 evra. Koliko god da uzmu od Sitija naplatiće se više nego dobro.

Podsetimo, Grimaldo je 2015. postao najmlađi debitant u istoriji španske Segunde, pošto je za B tim Barse debitovao sa 15 godina i 349 dana. Međutim, posle ozbiljne povrede kolena iz 2013. izgubio je svoje mesto na Nou Kampu, ali se u Portugaliji pronašao.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaPortugalMančester SitiGremioEvropaEngleskaBenfikaAleks Grimaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara