Bengaluru odličan do plej-ofa

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.12.18. | 10:11

Mumbaj je, uz današnjeg rivala, u veoma dobroj formi i sudeći prema rezultatima, uopšte mu nije važno da li igra kod kuće ili na strani

Otkako se pojavio u Superligi Indije, Bengaluru vodi kolo. Tako je bilo u prošlogodišnjoj premijernoj sezoni, tako će, sva je prilika, biti i u ovoj. Plavci jedino ne umeju da okončaju takmičenje kako valja. Sve ostalo rade kako treba.

Bengaluru je lider i u tekućoj kampanji, gde dominira i trenutno je u najboljoj formi. Dirigentsku palicu odlično drži Karlos Kuadrat, koji je do sada bio asistent u Galatasaraju, te nacionalnim selekcijama Saudijske Arabije i El Salvadora, da bi na kraju posle uloge pomoćnog trenera preuzeo kormilo Plavaca.

Izabrane vesti

U okviru 11. kola Bengaluru ima posla sa Mumbaj Sitijem, koji je pojačao redove u predsezoni i odmah poboljšao učinak u odnosu na prošlu godinu. Mumbaj je, uz današnjeg rivala, u veoma dobroj formi i sudeći prema rezultatima, uopšte mu nije važno da li igra kod kuće ili na strani. Jedino je primetno da je kod kuće nešto defanzivniji.

Bengaluru i Mumbaj Siti do sada su snage odmeravali samo dva puta i u oba slučaja pobedili su Plavci. Zanimljivo je da se u oba meča istakao iskusni napadač Sunil Četri, koji je postigao tri od pet golova koje je Mumbaj primio. Istovremeno, Četri je trenutno treći strelac lige i ponovo glavna opasnost po rivala.

INDIJA 1, SUPERLIGA - 11. KOLO:

15.00: (1,90) Bengaluru (3,35) Mumbaj Siti (3,90) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock 


tagovi

Indija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara