""
""

Benitez našao napadača za Njukasl: Plaća klauzulu za Barsino dete!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.05.17. | 14:21

Ambiciozni planovi za Premijer ligu

Misija povratka u Premijer ligu je uspela, sada se Rafa Benitez priželjkuje pojačanja koja će Njukasl stabilizovati u elitnom rangu fudbala. Nada se da će dobiti preko 100.000.000 evra za prelazni rok, a neke želje su već poznate. Od danas je među njima i Sandro Ramirez!

Izabrane vesti

Benitez je već na listu želja stavio imena Gilfija Sigurdona, Harija Megvajera i Andrea Greja, a sada je zagrizao udicu i za najboljeg strelca Malage.

Ramirez je dete Barselone iz koje je prošlog leta prešao u Malagu i tada potpisao trpogodišnji ugovor. Uz fiksnu otkupnu klauzulu od 6.000.000 evra. Oduvešio je igrama u Malagi, postigao 13 golova od kojih je i onaj jedan koji će Barsu najverovatnije koštati titule i skrenuo je pažnju jačih klubova.

Sevilja je nedavno pokazala interes da plati kaluzulu i da ga preseli u komšiluk, a kao mogući kupci su pominjali Totenhem, Atletiko, Everton, Suatempton, Vilajreal, Stouk... Njukasl je poslednji u nizu zainteresovanih kupaca, a svi oni žele da za relativno male pare dobiju napadača koji je jedno od otkrovenja sezone u Primeri.

Benitez insistira ne njegovom dolasku zbog velike konkurencije jer svi pomenuti klubovi bez problema mogu da plate klauzulu. Španski stručnjak se i ranije isticao na Ostrvu dovođenjem pojačanja iz domovine, a Ramirez bi mogao da nastavi tradiciju. Ovo bi moglo da znači i prodaju Aleksandra Mitrovića o čijem odlasku se sve češće priča na severu Engleske.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaSandro RamirezPrimeraPremijer ligaMalagaEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara