""
""

Berba, vreme je da proradiš!

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.01.18. | 11:45

Iskusni Bugarin još uvek bez pogotka u novom klubu

Otkako je Dejvid Džejms, nekadašnji golman Liverpula, Mančester Sitija, Portsmuta, Vest Hema i mnogih drugih klubova, zaseo na kormilo indijske Kerala Blasters, ovaj tim je počeo da beleži dobre rezultate. Remi i trijumf, odnosno sveukupno četiri osvojena boda u protekla dva kola nagovestila su neke bolje dane za Keralu, što je ohrabrilo goste pred susret sa Mumbaj Sitijem (15.30).

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:30 8503 INDS1 Mumbai City - Kerala Blasters kmb X2&0-3 1,90

Domaćin je favorit, bolje stoji u međusobnim okršajima, pre svega na svom stadionu, jedan je od timova koji odlično igraju kod kuće, dok se Kerala baš i ne snalazi na strani, ali treba imati na umu da su Blastersi često znali da otkinu Mumbaju bod i da su sve samo ne lak zalogaj. Reč je o veoma tvrdom kolektivu i nema sumnje da će domaćinu biti veoma teško da probije oklop gostiju.

Zanimljivo, Keraline boje - pored pomenutog Džejmsa na klupi - brane i nekadašnji štoper Mančester Junajteda Ves Braun i bivši centarfor Leverkuzena, Totenhema i Crvenih đavola Dimitar Berbatov koji još uvek nije postigao pogodak u tekućoj sezoni za novi klub. Možda je konačno kucnuo čas da iskusni Bugarin proradi?  Tu je i srpski internacionalac Nemanja Lakić-Pešić koji je pre Kerale igrao za niški Radnički, Donji Srem i austrijski Kapfenberg.

Kako bilo, iako je Mumbaj Siti blagi favorit, nama se čini da ovde vredi probati sa duplom šansom na goste uz eventualnu kombinaciju sa golovima jer je Džejms definitivno digao Keralu i u odličnom raspoloženju ide na ovo gostovanje.

INDIJA 1 - SUPERLIGA

Subota

Čenajin - Puna 1:0 (0:0)

Nedelja

13.00: (4,00) Delhi Dinamos (3,45) Bengaluru (1,85)
15.30: (2,05) Mumbaj Siti (3,20) Kerala Blasters (3,60)

Sreda

15.30: Džamšedpur - Kerala Blasters

Četvrtak

15.30: Mumbaj Siti - Bengaluru

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

kladionicaIndijaDimitar BerbatovDejvid Džejmsbet analizameđunarodni fudbalsportsko klađenjeVes Braun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara