"Berbatov"
"Berbatov"

Berbatov se oprostio od Monaka, da li je sledeća stanica Bornmut? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.06.15. | 18:46

"Dimitar je pokazao svoj kvalitet i veliki profesionalizam. On je jedan od najvećih napadača koji su igrali za Monako. Ponosni smo na to što je igrao za naš klub i želimo mu najbolje u budućnosti", rekao je potpredsednik Kneževa Vadim Vasiljev

Berbatov

Sjanni bugarski napadač Dimitar Berbatov više nije član francuskog Monaka. Bivši napadač Fulama, Mančester junateda i Totenhema rastao se Kneževima posle godinu i po dana saradnje i sada je u potrazi za novom sredinom.

Izabrane vesti

To je javnosti potvrdio potpredsednik ekipe sa stadiona Luj drugi Vadim Vasiljev.
"Dimitar je pokazao svoj kvalitet i veliki profesionalizam. On je jedan od najvećih napadača koji su igrali za Monako. Ponosni smo na to što je igrao za naš klub i želimo mu najbolje u budućnosti", rekao je potpredsednik Kneževa Vadim Vasiljev.

Prema pisanju Skaj sporta za usluge bugarskog golgetera, koji je ove sezone postigao devet golova u svim takmičenjima, najveće interesovanje pokazao je novopečeni Premijerligaš Bornmut, koji očigledno ima ozbiljne namere u debitantskom nastupu na najvećoj sceni engleskog fubala. Ipak, ima još dovoljno vremena da su i igru uključe još mnoge evropske ekipe, koje bi mogle da pokvate planove popularnim Trešnjicama.

Pored Berbatova iz Monaka je otišao i holandski golman Martin Stekelenburg, kome je istakla pozajmica i on će se vratiti u Fulam, sa kojim ima ugovor od 2013. godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

SlovenijaPremijer ligaprelazni rok 2015MonakoFrancuskaEvropaDimitar Berbatov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara