""
""

Berluskoni: Baloteli nema ljudske kvalitete, Drogba je star, hoću Destra

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.01.13. | 19:59

Predsednik Rosonera odgovarao na mnoge transfer spekulacije i otkrio da sa Patom ima dogovor da se za godinu dve vrati na San Siro i da želi da dovodi samo mlade igrače

 

Izabrane vesti

Milan je zaradio 15 miliona prodajom Pata u Korintijans, očekuje se još 10 miliona od prodaje Robinja u neki od brazilskih klubova (Santos, Flamengo, Sao Paulo), tako da bi sada mogli dovedu pojačanja u napadu.

Najviše se spekulisalo o dovođenju Didijea Drogbe koji za dvogodišnji ugovor traži 12 miliona evra, ali i o dolasku Galijanijeve „tihe patnje“ Marija Balotelija. Gazda Rosonera Silvio Berluskoni je danas otvoreno pričao o januarskoj pijaci i razrešio mnoge dileme.
„Galijani je otišao u Brazil da donese novac prodajama dvojice Brazilaca. Pato mi je rekao da hoće u Brazil, ali smo se dogovorili da se za godinu ili dve vrati u Milan, ako sve bude išlo kako treba“, rekao je Berluskoni.

Potom se osvrnuo na „najavljene“ dolaske Drogbe, Balotelija ili Osvalda iz Rome.
„Baloteli me sa svoje ljudske strane nije ubedio da je igrač za Milan. Osvaldo i Drogba? Oni su dobri igrači, ali i prestari za projekat koji forsiramo. A, sada se oslanjamo na mlade igrače. Posle 26 godina šampanjca i kavijara za naše navijače, sada krećemo u novi ciklus koji će tek za dve do tri godine dati rezultate. Tražimo mlade fudbalere i naša skauting mreža je 100 odsto pokrila svetsko tržište mladih talenata. Želimo najbolje od tih igrača koji će ostati u klubu u narednih deset godina i postati veliki šampioni. Igrač kojeg bih rado uzeo je Matija Destro iz Rome, ali ne znam da li je to realno“, poručio je Berluskoni.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Alešandre PatoDidije DrogbaEvropaItalijaMario BaloteliMatija DestroMilanPablo OsvaldoSerija ASilvio Berluskoni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara