""
""

Bešiktaš nije gledao Šćepovića, već Ignjovskog: nude pet miliona evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.13. | 19:00

Direktor istanbulskih Orlova je na Maksimiru posmatrao Ignjovskog i Đorđevića, ali ga je samo vezista Verdera zadovoljio i za očekivati je da dođe do transfera

 

Izabrane vesti

Spekulisalo se da je direktor Bešiktaša Samet Ajbaba boravio na Maksimiru na meču Hrvatske i Srbije, da na delu vidi Marka Šćepovića, ali od toga nema ništa. Bešiktaš nije zainteresovan za Šćepovića, već je na skeneru imao drugu dvojicu Orlova: Filipa Đorđevića i Aleksandra Ignjovskog, prenose turski mediji.

Ali, Đorđević je razočarao emisara Bešiktaša i posle meča na Maksimiru je skinut sa liste želja turskog kluba. Međutim, Ajbaba je bio zadovoljan onim što je pružio Ignjovski i želi da ga narednog leta dovede iz Verdera. Olakšavajuća činjenica im je da Ignjovskom ugovor sa Zelenima sa Vezera ističe u leto 2014. godine, što znači da je sledeće leto „poslednji voz“ da ga prodaju za neke lepe pare.
„Znam za interesovanje Bešiktaša“, kratko je prokomentarisao Ignjovski za nemački Bild.

Verder je odredio cenu od pet miliona evra za univerzalnog vezistu koji može da porkiva više pozicija u timu, a Bešiktaš je voljan da plati tu cenu. 

(FOTO: Star photo)


tagovi

Aleksandar IgnjovskiBesiktasEvropaFilip ĐorđevićNemackafudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSamit AjbabaSuper ligTurskaVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara