"Ćorluka i Nišimuri"
"Ćorluka i Nišimuri"

Besni Ćorluka: Sramotno suđenje Nišimure, ako će ovako da bude da odmah damo pehar Brazilu

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.06.14. | 17:09

"Nisam doživeo da mi se sudija obraća samo na japanskom jeziku. Na Svetskom prvenstvu?!", razočaran je štoper Hrvatske

Ćorluka i NišimuriPrva utakmica je arhivirana, Hrvati su Korintijans arenu napustili pognute glave, iako po opštem mišljenju nisu bili ništa gori od Brazila. Ali, jedna odluka sudije Juićija Nišimure promenila je sve, domaćini su iz nepostojećeg penala stigli do preokreta, a Kockasti nisu znali kako da se izbore sa nepravdom.

Iskusni štoper Hrvata Vedran Ćorluka, suprotno pravilima Fife, ne može da se uzdrži kritika na račun Nišimure.
"Sramotna odluka o penalu. Svi koji su gledali utakmicu videli su da tu nije bilo ničeg spornog. Ako se ovako nastavi niko ne treba da igra protiv Brazila. Možemo da im odmah uručimo pehar i da idemo kući", oštro će 28-godišnji defanzivac moskovske Lokomotive.
"Svaka odluka koja je mogla da se sudi i na jednu i na drugu stranu išla je u korist Brazilaca. Tu mislim i na Nejmarov lakat Luki Modriću, pa poništen gol za nas... Očekivali smo bolje suđenje. Ipak je ovo Svetsko prvenstvo, a sudija je meč pretvorio i cirkus. Posle je želeo da kompenzuje, da nam nekako vrati, ali nije znao kako... Smešno! Ne treba mu dati da sudi drugu utakmicu", kategoričan je Ćorluka.

Izabrane vesti

Kojem je zasmetala još jedna stvar, naizgled ne u tesnoj vezi sa fudbalom. Ali...
"Da se razumemo – ne krivim Brazilce. Ali, nikad nisam doživeo da sudija na Mundijalu ne govori engleski?! Smešno, obraćao nam se na japanskom. Razočarani smo".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vedran Ćorlukareprezentativni fudbalJuići NišimuraHrvatskaBrazil2014ABrazil2014Brazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara