""
""

Besni fanovi Agbonlahoru pretili smrću zato što je povredio pevača boj benda! (VIDEO i FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.09.13. | 18:39

Fudbaleru Aston Vile preselo to što je učestvovao na humanitarnom meču u organizaciji legendarnog Stilijana Petrova

O tome koliko navijači, bivši saigrači i “ljuti“ rivali vole, poštuju i cene lik i delo 34-godišnjeg Stilijana Petrova pisali smo nedavno, ali jedan detalj sa humanitarne utakmice odigrane na Seltik Parku ugledao je svetlost dana tek danas!

Naime, tokom meča koji su odigrali odabrani igrači Seltika i 11 fudbalera u izboru Stilijana Petrova svoje mesto u timu pronašao je i mladi pevač britanskog pop boj benda One Direction Luis Tomlinson, zbog kojeg je fudbaler Aston Vile Gabrijel Agbonlahor dobio pretnje smrću?!

Izabrane vesti

O čemu se zapravo radi. Naime, igrao se 53. minut kada je mladi Tomlinson došao u posed lopte, a Agbonlahor je, potpuno mahinalno ušao u malo oštriji duel, nakon koje je Luis morao da napusti igru zbog povrede. Napadač Aston Vile je odmah pritrčao mladom pevaču i izvinio se zbog starta, ali to očigledno nije bilo dovoljno besnim i ogorčenim fanovima pomenutog benda i pevača, koji su na Tviteru ostavili pregršt negativnih komentara...

“Ovaj fudbaler je povredio Luisovo koleno. Ja bih sada njemu vrlo rado naneo neku povredu glave. Bolje bi ti bilo da mu se izviniš što pre inače ću te naći i ubiti“, bio je komentar besnog fana sa potpisom '@gabby_10'.

Kuda ide ovaj svet...

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaGabrijel Agbonlahorhumanitarni mečLuis TomlinsonSeltikŠkotskaStilijan Petrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara