""
""

Besni navijači Rome pobrkali lončiće: Pjaniću Ciganine, marš u Srbiju!

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.07.13. | 12:30

Pristalice Vučice su i na današnjem treningu vređale pojedine prvotimce, a glavna meta im je Bosanac kojem ne opraštaju reči posle poraza u finalu Kupa Italije od Lacija

 

Ne smiruju se strasti u Romi. Besni navijači Vučice nisu zaboravili prethodnu očajnu sezonu svog tima i bolan poraz od ljutog rivala acija u finalu Kupa Italije čime je Roma i definitivno ostala bez plasmana u Evropu.

Izabrane vesti

Još pre par dana na okupljanju ekipe i početku priprema za narednu sezonu, Romanisti su vređali igrače na ulazu u trening kamp u Trigoriji, a posebna meta im je bio bosanski vezista Miralem Pjanić, kojem ne zaboravljaju reči posle finala i čestitke zemljaku i strelcu pobednosnog gola za Lacio Senadu Luliću. Ovaj Pjanićev “greh” ga je zauvek obeležio kod navijača Rome, koji su i na jutrošnjem treningu nastavili da sipaju uvrede.
“Otišli ste da odmor bez izvinjenja… Za vas je respekt nepoznat pojam. Bezvredni ste”, pisalo je na velikom transparentu koji je dočekao igrače Rome na jutrošnjem treningu.

A, potom su počela skandiranja. Na meti su najviše bili Pjanić, levi bek Balcareti i napadač Pablo Osvaldo.
“Pjaniću, Ciganine marš u Srbiju” vređali su Romanisti bosanskog vezistu. Očigledno da im geografija nije jača strana.

Balcaretiju su poručili da se “gubi u Pariz”, aludirajući na to što je želeo transfer u PSŽ i što mu žena živi u Parizu.

Osvaldu su poručili da je “plaćenik”, “skandal majstor”, da “napusti Rome”, a kapitenu Totijuda pogleda svoje saigrače i da im kaže nešto”. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFederiko BalzaretiItalijaMiralem PjanićPablo OsvaldoRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara