"Slavlje igrača Videotona"
"Slavlje igrača Videotona"

BET INFO: Bitka za titulu u Mađarskoj! Lazoviću i Šćepoviću igra samo pobeda

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.05.17. | 11:07

Honved i Videton večeras odlučuju o novom prvaku Mađarske (19 časova)

Slavlje igrača VideotonaUsijanje u Mađarskoj! Večerašnji duel između Honveda i Videotona (19 časova), u okviru poslednjeg prvenstvenog kola, odlučiće o novom šampionu zemlje naših severnih suseda. Rivali ulaze bodovno poravnati, ali ekipa iz Budimpešte je u blagoj prednosti zbog činjenice da joj odgovara i remi.

Prema pravilima mađarske lige ukoliko su timovi bodovno poravnati odlučuje ukupan broj pobeda u prvenstvu. A Honved trenutno ima jednu više. Zanimljivo je da klub za koji su, između ostalih, igrali Pukšaš i Kočiš ima kolosalnu priliku da vrati titulu šampiona Mađarske prvi put posle 25 godina.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL HONVEDA I VIDEOTONA

Međutim čekaće ih težak zadatak. Videoton ima odličnu sezonu i već je dva puta savladao jedinog konkureta za titulu. Ekipa za koju sjajno igraju Danko Lazović i Marko Šćepović ove sezone je već dva puta slavila protiv Honveda.U martovskom okršaju tim iz Šeherfehervara slavio je ubedljivo (3:0). Golove su postigli srpski internacionalaci - Šćepović i Lazović. Videton je bio bolji i u septembarskom okršaju u Budimpešti (2:1).

Honved na čijoj klupi sedi Italijan Marko Rosi igra odlično u poslednje vreme. Vezali su četiri trijumfa, a na svim tim mečevima došlo je 3+. Sa druge strane ekipu Videtona predvodi Norvežanin Hening Berg.

Oni su, baš kao i Honved, vezali četiri pobede. Na prethodne tri utakmice su primili samo jedan gol, i to u ubedljivom trijumfu protiv Ferencvaroša.

Iako ima slabiji međusobni skor i slabiju gol razliku Honvedu odgovara i nerešen ishod. Dakle, sve nagoveštava da će Italijan Rosi pokušati da u pozicionoj utakmici dođe do cilja i napravi istorijski uspeh i posle gotovo četvrt veka vrati titulu u Honvedov trofejni muzej. Verujemo da će posle prvog poluvremena biti x. Takođe, 0-2 gola deluje kao realna opcija zbog velikog uloga.

POSLEDNJIH PET

HONVED

Debrecin (g)    5:2

MTK (d)   2:1

Mezokovešd (g)       5:1

Đirimot (d)       1:0

Vašaš (g)  0:1

VIDEOTON

Ferencvaroš (d)       4:1

Ujpešt (g)          3:0

Haladaš (d)      2:0

Debrecin (d)    3:2

MTK (g)    1:1

PLASMAN

1.Honved                  32     19     5       8       54:30        62

2. Videoton     32     18     8       6       65:27        62

NAŠI FIKSEVI

UG   0-2 1,85


tagovi

Danko LazovićEvropaHonvedMađarskaMarko ŠćepovićVideoton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara