""
""

BET INFO: Kada igra Benfika vatromet je zagarantovan, ali ovog puta teško će pasti više od tri gola

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.02.16. | 13:42

Očekuje se da stari znanci Benfika i Zenit u Lisabonu (20.45 TV Arena) odigraju oprezan meč

Nema ovde posebnih tajni. Benfika i Zenit su stari poznanici. Lisabonski Orlovi su rivala u osmini finala Lige šampiona eliminisali u istoj fazi takmičenja u sezoni 2011/2012 (bilo je 3:2 za Zenit u Sankt Peterburgu i 2:0 za domaće na Lužu), Rusi su uzvratili u prošlom takmičarskom ciklusu kada su dobili u oba susreta grupne faze – 2:0 i 1:0.

I sada se čini da je kvalitet na strani Zenita, ali postoji jedan veliki problem – klub iz Sankt Peterburga je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao još 9. decembra kada je u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona izgubio u Gentu. Na pripremama upisao pet pobeda i jednom odigrao nerešeno, ali nisu to bili protivnici Benfikinog renomea. Svestan je toga i Andre Vilas-Boas, pa je ekipu još 10. februara, šest dana pre utakmice u Lisabona, odveo na aklimatizaciju u Španiju.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU BENFIKE I ZENITA

Sa druge strane, utisak je da je Zenit obavio bolji posao tokom prelaznog roka, pre svega angažovanjem iskusnog tandema moskovskog Dinama – Jurija Žirkova i Aleksandra Kokorina. Benfika je kupovala za budućnost pa su nova lica u konkurenciji Alehandro Grimaldo, Luka Jović i od operacije kolena oporavljeni Eduardo Salvio. Kapiten Luizao neće igrati, pod znakom pitanja su Ljubomir Fejsa i Lisandro Lopez. Tim Ruija Vitorija igra ultraofanzivan fudbal, u poslednjih devet utakmica samo jedna nije otišla u 4+, čak pet njih su donele pet ili više golova! S tim da sada ne očekujemo posebno efikasan meč. Timovi su u ovoj fazi obično oprezni. Mi vam preporučujemo kombinaciju 1x&0-3 što se plaća kvotom 1,52. Možete da pokušate i sa klasičnom igrom ukupno golova 2-3, a tu je kvota 1,97.

POSLEDNJIH PET

BENFIKA

Aruka (D) 3:1

Moreirense (G)  6:1

Moreirense (G)  4:1

Belenenses (G)   5:0

Porto (D)   1:2

ZENIT

Lehvija (G)         2:1

El Džaiš (G)       4:1

Brondbi (N)       2:0

Norčeping (N)    3:2

Erebro (N) 1:1

(Foto Action Images)

Pratite MOZZART i na Zvaničnoj Fejsbuk stranici


tagovi

RusijaRui PatrisioPortugalNiko GajtanLuka JovićLiga šampionaHulkEvropaBenfikaAndre Viljas-Boas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara