"Evženi Bušar"
"Evženi Bušar"

BET INFO: Novak, Rafa, Sten, Kei, Angelika... Biraj narode!

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.05.17. | 10:21

Veliki broj mečeva vrhunskih teniserki i tenisera danas na terenima u Madridu nudi nam pregršt prilika za tipovanje

Evženi BušarŠestog dana velikog teniskog turnira u Madridu očekuje nas velika, ali baš velika gužva. Toliko velika da šesti igrač sveta, Miloš Raonić mora da igra na trećem terenu kompleksa u španskoj prestonici.

ĐOKOVIĆ - ALMAGRO MUG VIŠE (19,5), KVOTA 1,55 

Izabrane vesti

Ali nas ne interesuje raspored mečeva već da li nešto na njima možće da se zaradi. A kada ih je ovoliko, prilike se same nude. Počev od prvog meča branioca titule, Novaka Đokovića koji u drugom kolu ovog prestižnog matersa igra protiv starog zananca i dobrog prijatelja, Nikolasa Almagra. Biće to njihov peti susret i verujemo peta pobeda našeg asa koji je do sada prepustio samo jedan set asu iz Mursije. Ipak, pošto im je ovo prvi susret nakon dve godine, očekujemo da bude interesantno, ali verujemo u pobedu Novaka.

NADAL - FONJINI VG 1, KVOTA 1,95 

Odmah nakon njih dvojice na teren izlaze Rafael Nadal i Fabio Fonjini. Očekuje se pobeda Španca koji je pokazao već pokazao da je ove szone na šljaci nedodirljiv. Ipak, očekujemo da ga namuči iskusni Italijan koji voli da igra na šljaci.

KERBER - BUŠAR KI 2, KVOTA 2,90 

Četvrti meč na centralnom terenu u Madridu konačno donosi ženski tenis, i to virtuelno prve igračice sveta, Angelike Kerber i sve poznatije Evženi Bušar. Nemica je favorit, ali očekujemo velikim otpor atraktivne Kanađanke koja je u pvom kolu nakon tri seta velike drame pobedila povratnicu na teren, Mariju Šarapovu. Bušarova vodi u međusobnim duelima sa 4:2, a u dosadašnja dva susreta na šljakastoj podlozi na oba je pobedila. Zato bi ovde trebalo probati sa iznenađenjem.

VAVRINKA - PER KMB 1&UG> (21,5), KVOTA 2,41 

Dan na Kaha Magiki, kako se zove centralni teren kompleksa u Madridu zatvaraju Sten Vavrinka i Benoa Per . Biće to  njihovo čak deseto odmeravanje, a trenutno Švajcarac vodi sa 7:2., tako da je jasno ko je favorit.

NIŠIKORI - ŠVARCMAN TS 3, KVOTA 2,41 

Radni teniski dan u Madridu počinje tačno u podne kada na "teren 2" istrčavaju Kei Nišikori i Dijego Švarcman. Ovde se očekuje veoma interesantan meč dva sitna, ali neobično jaka rivala. Japanac je već etablirana zvezda, a Argentinac je polako probija i deluje zaista opasno. Verujemo u tri seta.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 14:45 7944 ATP R.Nadal - Fognini F. vg 1 1,95
Sre 20:05 7646 WTA Kerber A. - E.Bouchard ki 2 2,90
Sre 12:05 7764 ATP K.Nishikori - Schwartzman D. ts 3 2,41
Sre 13:20 7766 ATP Djokovic N. - N.Almagro mug više (19.5) 1,55
Sre 21:35 7769 ATP S.Wawrinka - Paire B. kmb 1&ug> (21.5) 2,41

(foto: Action Images)

 


tagovi

Angelika Kerberbet infoEvropaEženi BušarKei NišikoriNovak ĐokovićRafael NadalŠpanijasportsko klađenjeSrbijaSten Vavrinka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara