"Kajt"
"Kajt"

BET INFO: Smete li protiv Mančester Junajteda?

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.09.16. | 14:13

Fajenord igra stašan fudbal ove sezone, a favorizovani Đavoli će u Roterdamu igrati u kombinovanom sastavu

KajtJedan od najzanimljivijih mečeva u Ligi Evrope odigraće Fajenord i Mančester Junajted u Roterdamu sa početkom u 19 časova. Iako logika kaže da treba da se zaokruži dvojka, činjenice to malo relativizuju. Evo i zbog čega.

Domaćinibi mogao da traži šansu u tome što će Žoze Murinjo promešati sastav. Vejn Runi, Luk Šou, Fil Džouns i Antonio Valensija su zbog ukazanog odmora i(li) povreda ostali u Mančesteru. Posebni će najverovatnije pružiti priliku Serhiju Romeru, Timotiju Fosu-Mensi, Anderu Ereri, Huanu Mati, Memfisu Depaju... Takođe, veoma je važna informacija koja dolazi sa Ostrva i kaže da bi Pol Pogba ili Zlatan Ibrahimović čak mogli da izostanu iz prve postave. 

Izabrane vesti

Murinjo je pred meč govorio o "teškom rasporedu koji očekuje ekipu" i činjenici da će Liga Evrope "povrediti trku Junajteda u Premijer ligi". Pitanje je koliko će Đavoli biti motivisani. Tome u prilog ide i skorašnja istorija - Junajted je izgubio poslednje tri gostujuće utakmice u Ligi Evrope. Setimo se Midtjilanda.

Sa druge strane Fajenord je u odličnoj formi pošto je vezao pet pobeda u Erediviziji uz gol-razliku 15:3. Četa Đovanija van Bronhorsta igra kao u transu na startu nove sezone. Postižu tri gola po meču. Igraju jako ofanzivno.

Posebno se ističe napadačka linija. Tu su Tornstra, Jorgensen i Berghuis, dok im pomažu (pre)iskusni Dirk Kajt koji je doživeo drugu mladost u 36. godini i sjajni El Ahmadi. Trener Bronhorst traži brzu igru, prepunu pasova, koja malo podseća na Barsin stil igre. Ali, u tome se "ne umire", ide se konkretno na gol. Doduše, ipak je to Eredivizija.

Ovde bi tip 1 (1X?) mogao da ide u rubriku "Vredi probati". Prilično se dobro plaća.

Kvota na Holanđane u MOZZART kladionicama je 4,60, X plaća 3,60, dok je dvojka 1,80. Dupla šansa 1X daje kvotu 2,02. Nije loša solucija probati sa tipom 3+ koji daje kvotu 1,75. Očekuje se ofanzivan i efikasan fudbal.

Mančester Junajted jeste druga dimenzija, ali Fajenord koji je prepun samopouzdanja može da mu pomrsi račune.

Šta vi mislite?

Svoje preloge, mišljenja, sugestije i ideje za tikete možete deliti sa drugima u dnevnom blogu KLADIONIČARSKI DAN. Tu takođe možete saznati mnogo važnih informacija vezanih za klađenje, promene kvota, predloge i tipovanja...

(FOTO: Action images)


tagovi

Liga EvropeHolandijaFajenordEvropaEngleskaDirk Kajtbet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara