"Vinsent Kompani"
"Vinsent Kompani"

BET INFO: Vraća se čovek koji se povređivao četiri puta ove sezone

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.04.16. | 15:26

„Spreman sam 100 odsto, sve je u redu", poručuje Vinsent Kompani

Vinsent Kompani

Defanzivac i kapiten Mančester Sitija Vinsent Kompani biće na raspolaganju menadžeru Manuelu Pelegriniju za sutrašnji prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Reala iz Madrida.

Izabrane vesti

Iskusni Belgijanac je normalno trenirao prethodnih dana i kaže da je spreman za susret sa ekipom Zinedina Zidana koji se igra na Gradskom stadionu u Mančesteru.
„Spreman sam 100 odsto, sve je u redu. Na žalost, kada ste povređeni morate da trenirate još jače kako bi ste se vratili na teren“, istakao je Kompani.

OVDE POGLEDAJTE KVOTE ZA OVU UTAKMICU

Kapitenu Građana su zasmetale tvrdnje pojedinaca da više nije onaj stari posle serije povreda lista koje su ga zadesile ove sezone. Čak četiri puta je pauzirao ove sezone, a od dolaska iz Hamburga 2008. povređivao se 14 puta u dresu Sitija.
„Mnogi pričaju o mojim povredama, ali bih radije da se govori o mojim povratcima na teren. Ljudi govore od 14 povreda koje sam imao tokom karijere, a niko da spomene da sam se svih 14 puta vratio na teren, a tako je i sada“, podseća Belgijanac.

Ipak, da Manuel Pelegrini ne bude miran pred ovaj meč pobrinuo se Jaja Ture koji se povredio na utakmici sa Stoukom u subotu, pa nije trenirao danas sa timom i pod znakom je pitanja za sutrašnju utakmicu. Pošto nije ni bio planiran da bude u prvoj postavi, to verovatno i nije preveliki hendikep za Građane.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Vinsent KompaniReal Madridmeđunarodni fudbalManuel PelegriniMančester SitiLiga šampionaJaja TureEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara