Betis ne bi da se ukanali: Kanales za dž

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 12:43

I tako i treći put

Plan je napravljen, sada samo da se i sprovede u delo. Biće sigurno nezgodnih krivina, ali start protiče više nego dobro. Posle golmana Đirone Paua Lopeza, te Eibarovog krila Takašija Inuija, na Heliopolis sleće i Serhio Kanales. Sadašnji ofanzivni vezni Real Sosijedada je prema izveštajima sa Pirineja već prošao lekarske preglede i potpisaće ugovor na četiri i po godine.

I on će, kao i Lopez i Inui pre njega, doći bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa Baskima za koje je odigrao jednu od najboljih sezona u Primeri. Pre toga se pokazalo da su Real i Valensija ipak prevelik zalogaj za Kanalesa, ali sa 27 godina ima on još mnogo sezona pred sobom.

Izabrane vesti

Španski mediji navode da je zbog dobrih igara u ovoj sezoni, a i čistih papira, Kanales bi želja mnogih klubova, ali da ga je Betis privoleo na “Benito Viljamarin“ ambicioznim projektom napravljenim pred povratak na evropsku scenu. Kike Setjen je lično insistirao na dovođenju Kanalesa, pošto ga dobro poznaje iz vremena kada je kao 10-godišnjak stigao u Rasing Santander, samo sezonu pre no što je sadašnji Betisove šef struke preuzeo funkciju sportskog direktora kantabrijskog kluba.

Kao i Inui i Lopez, ima veliko iskustvo u Primeri, dobru sezonu iza sebe i slobodan je igrač.

Ima i brojne greške iza sebe iz kojih je - nadaju se Verdiblankosi - izvukao pouke. Žurio je, a ispostavilo se da je transfer u Real sa 19 godina, posle samo 15 utakmica u Primeri, bio sasvim pogrešan potez. Nije imao ni sreće. Tri puta je kidao ligamente kolena. Dva puta u desnom, jednom u levom. I uvek je uspevao da se vrati što govori nešto o karakteru.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serhio KanalesLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara