"Borha Majoral protiv Bajerna"
"Borha Majoral protiv Bajerna"

Bezobrazno pitanje Volfzburga iznerviralo Real: Majoralovih 392 minuta...

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.04.17. | 14:04

Vukovi bi da 19-godišnjeg napadača zadrže i naredni sezone, u Madridu se pitaju čemu sve to?

Borha Majoral protiv BajernaŠest, pa tri, pa osam minuta... Samo dve utakmice u startnoj postavi Volfzburga uspeo je da veže Borha Majoral. Ali nemački tim se ipak usudio da pošalje predstavnike u Madrid kako bi sa Realom ugovorili ostanak 19-godišnjeg napadača u Bundesligi.

Sve bi to bilo u redu i Real bi verovatno prihvatio, jer teško da za Majorala sada ima mesta na stadionu "Santjago Bernabeu", da je mlada nada Kraljevskog kluba ove sezone zaista skupljala iskustvo u Volfzburgu. Umesto toga, Majoral je za tim Andrisa Jonkera odigrao sega 392 minuta.

Izabrane vesti

Logično, Madriđani su se šokirali čim su čuli za Volfzborgov plan. Iznenađenje je ubrzo zamenilo osećanje besa. Real smatra da je maltene prevaren. Odakle Vukovima uopšte obraza da pitaju za Majoralov ostanak?

Nemci su se pravdali tvrdnjama da je trebalo vremena da se Majoral privikne na novu zemlju, nov jezik... Real je to delimično i prihvatio. Ali samo delimično, jer se Majoralov status nije značajno popravio ni u drugom delu sezone.

Sam igrač je miran, u Volfzburgu je bar nešto odigrao. U Realu ne bi ni toliko. Standardan je u U21 reprezentaciji Španije i verovatno će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj na kome će Furija za rivala imati i zlatnu generaciju Orlića. Ko zna šta tamo može da se desi. Malo će igrača o daljim koracima u karijeri odlučivati pre završetka turnira u Poljskoj.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borha MajoralEvropaNemackaPrimeraReal MadridŠpanijaVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara