"Zlatan Ibrahimović"
"Zlatan Ibrahimović"

Biće prometno u Milanu! Berluskoni dogovara Ibrin povratak za manje pare, Miha želi Kolarova, Maksimovića i Sorijana

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.06.15. | 16:46

Šveđanin bi tako krenuo putem bivših zvezda Milana - Ševčenka, Donadonija, Kake i Gulita, koji su po dva puta oblačili crno-crveni dres, ali nikada nisu igrali ni blizu kao što su to činili u prvim mandatima...

Zlatan Ibrahimović

Čelnici Milana pokrenuli su još jednu inicijativu da na San Siro vrate Zlatana Ibrahimovića! Najbolji strelac Pari Sen Žermena u prethodne tri sezone ponovo je na radaru Rosonera, tačnije prvog čovek Silvija Berluskonija, koji želi da ispuni najveću želju budućem treneru - Siniši Mihajloviću

Izabrane vesti

Kako piše italijanski Sport Medijaset, emisari Milana već su ponudili Ibrakadabri trogodišnji ugovor vredan šest i po miliona evra po sezoni, plus brojne bonuse na osnovu uspeha u narednoj sezoni. Ipak, to je i više nego duplo manje novca nego što strelac 75 ligaških pogodaka u milune tri godine dobija od poslodavaca iz Pariza, jer Ibrahimović u PSŽ-u dobija 15.000.000 evra godišnje! No, i pored toga iskusni Šveđanin nema ništa protiv da se vrati u klub s kojim je osvojio Seriju A (2010/11) i Kup Italije (2011). 

Ibrahimović bi tako krenuo putem bivših zvezda Milana - Ševčenka, Donadonija, Kake i Gulita, koji su po dva puta oblačili crno-crveni dres, ali nikada nisu igrali ni blizu kao što su to činili u prvim mandatima. 

Ujedno, Ibrahimović bi ponovo sklopio saradnju sa velikim prijateljem Mihajlovićem, pošto su zajedno imali fantastičnu saradnju u periodu od 2006. do 2008. godine, u kojim su zajedno osvojili tri pehara protivničke odbrane.

Medijaset dodaje i da je Berluskoni spreman da uloži ukupno oko 100.000.000 evra (70.000.000 iz svog džepa i 30.000.000 od prodaje igrača), a da su alternative za Ibrahimovića - Mario Mandžukić, Leandro Damijao i Radamel Falkao.

Ali, to nije sve! Mihajlović je u razgovorima sa čelnicima Milana poručio da bi ovog leta na San Siru voleo da vidi Aleksandra Kolarova, Nikolu Maksimovića i svog mezimca iz Sampdorije - Roberta Sorijana. Kolarov je nikad bliži odlasku iz Mančester Sitija, uprkos tome što je prošlog leta produžio ugovor do juna 2018. godine, dok je Nikola Maksimović tražena „roba“ po Apeninima posle vrlo dobre sezone u Torinu.

Podsetimo, za Maksimovića se interesovanje pokazala Fjorentina, ali je prethodnih dana bilo sastanaka čelnika Bikova i menadžera srpskog reprezentativca, Faljija Ramadanija, pa se o njegovoj budućnosti sve više govori.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićSiniša MihajlovićSilvio BerluskoniSerija ARoberto Sorijanoprelazni rok 2015Pari Sen ŽermenNikola MaksimovićMilanLiga 1ItalijaFrancuskaEvropaAleksandar Kolarov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara