""
""

Bijelsa gradi Lacio od temelja: Basta u prvoj grupi, Biševac u drugoj

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.06.16. | 16:15

Biće mnogo promena u odbrani rimskog kluba

Nema još zvanične potvrde, ali više niko ne sumnja u dolazak Marsela Bijelse na klupu Lacija. Argentinac je sve dogovorio i samo je formalnost kada će preuzeti klupu Nebeskoplavih. Italijanski mediji danima pišu o prvim koracima koje će Bijelsa preduzeti u novom klubu.

Izabrane vesti

Ugledna rimska Republika danas piše da će Bijelsa insistirati na mnogo promena u Laciju, da je klupskom rukovodstvu već dostavio planove i će rekonstrukcija tima krenuti od temelja - odbrambene linije!

Već se barata imenima koja će doći i otići iz rimskog kluba ovog leta. Republike otkriva da je već određena hrupa igrača koji ostaju u klubu i onih koji mogu da odu. Sigurni za narednu sezonu bi trebalo da budu Dušan Basta, Maurisio i Stefan Radu. Trebalo bi da ostane i Stefan de Fraj koji se oporavio od teške povrede, ali će konačan sud dati Bijelsa posle konsultacija sa medicinskim timom.

Na spisku onih koji odlaze su: Vesli Hud, Milan Biševac, Santjago Đentileti, Abdulaj Konko i Edson Brafhajd. Dvojici poslednjih ističu ugovori i neki klubovi se već interesuju. Konka jure Milan, Fiorentina i Đenova, a Đenovljani su takođe kandidat za dovođenje Huda. Meksički Tigres se raspituje za Đentiletija, dok su pojedini grčki klubovi raspoloženi da angažuju Biševca koji ima još godinu dana ugovora sa Rimljanima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AOcelul GalaciMilan BiševacMarselo BijelsaItalijaEvropaDušan Basta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara