""
""

Bilić i Klop će voditi rat za pojačanje iz Bundeslige

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.03.16. | 12:40

Vest Hem želi i da otkupi Manuela Lansinija

Pred Vest Hemom su odlučujuće bitke u sezoni koja može da bude najuspešnija u novijoj istoriji kluba. Čekićari se bore za četvrto mesto u Premijer ligi i plasman u Ligu šampiona, ali i za trofej u FA kupa gde ih na njihovom terenu čeka revanš protiv Mančester Junajteda.

Izabrane vesti

Uprkos koncentraciji na finiš sezone, prave planove i za naredno leto. Odnosno za fudbalsku pijacu. Prethodnih dana se spekulisalo da su zainteresovani za Havarda Nortvajta iz Borusije Menhengladbah, a sada je stigla i zvanična potvrda.
“Poput nas, mnogi drugi klubovi su zainteresovani za njega”, rekao je Slaven Bilić na današnjoj konferenciji za medije.

Nortvajtu na kraju sezone ističe ugovor što ga čini jednim od najtraženijih igrača Evrope. Međutim, veliku konkurenciju Vest Hemu će predstavljati Liverpul. Jirgen Klop želi Nortvajta kojeg jako ceni iz vremena kada je radio u Bundesligi i želi da ga upari sa Žoelom Matipom koji će se takođe na kraju sezone priključiti Redsima kao slobodan igrač.

Pored interesovanja za Nortvajta, Bilić je potvrdio i da želi da zadrži Manuel Lansinija. Argentinski Dragulj igra ovu sezonu za Čekićare kao pozajmljen igrač Al Džazire, ali je Bilić zatražio od uprave kluba da otkupi Lansinija.

(FOTO: Action images)


tagovi

Slaven BilićPremijer ligaNemackaManuel LansiniLiverpulJirgen KlopHauard NortvajtEvropaEngleskaBorusija Menhengladbah

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara