"Stiže u London: Keisuke Honda"
"Stiže u London: Keisuke Honda"

Bilić „vozi" Hondu iz Milana!

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.11.15. | 11:41

Japanski plejmejker je već viđen u dresu premijerligaša Vest Hema u transferu vrednom 7.000.000 evra

Stiže u London: Keisuke Honda

Rastanak Milana i Japanca Keisukea Honde vrlo je izvestan, a nova destinacija plejmejkera biće Premijer liga gde ga čeka Vest Hem. Tim Slavena Bilića glavni je favorit da se dokopa potpisa 29-godišnjeg veziste koji je napravio dobru karijeru u redovima CSKA iz Moskve.

Izabrane vesti

Sam Honda ne krije da je nezadovoljan statusom u ekipi Siniše Mihajlovića, jer iako solidno igra u selekciji Japana, uopšte ne dobija priliku na San Siru.
„Moja situacija u Milanu nije laka, posebno jer nikad aovoliko nisam sedeo na klupi za rezerve. Počeo sam da razumem kako se razočarano osećaju fudbaleri koji se stalno suočavaju sa ovim problemom. Srećom, na internacionalnom nivou situacija je drugačija, jer sam standardan u nacionalnom timu“, istakao je Honda.

Ranije su za Japanca interes pokazivali Valensija, Everton i Totenhem, ali najviše šansi da ga angažuje trenutno ima Vest Hem koji je spremio 7.000.000 evra.

Londosnki Čekićari imaju velike ambicije da naprave ozbiljan tim i probaju da izbore plasman u Evropu ove sezone, a osim Honde hrvatski stručnjak Bilić bi rado u timu video njegovog nekadašnjeg saigrača iz redova CSKA Sejdua Dumbiju, za kojeg bi platio Romi traženih 22.000.000 evra.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiSlaven BilićMilanKeisuke Honda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara