""
""

Bilićeva „utešna nagrada“ je najbolji strelac Tuluza? Košta 10.000.000, a nadimak mu je Benjegol (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.07.16. | 20:14

Od Karlosa Bake Čekićari dižu ruke...

Nadali su se navijači Vest Hema da bi u narednoj sezoni mogli da vide tandem Karlos Baka - Dimitri Paje kako unosi strah u kosti protivničkih odbrana. Ali, od te priče gotovo izvesno neće biti ništa. Kolumbijac je već dva puta odbio ponudu Čekićara uz objašnjenje da ne želi da ide u tim koji ne igra Ligu šampiona, zbog čega se Slaven Bilić posvetio daljoj potrazi za klasičnim napadačem. 

Izabrane vesti

A prema tvrdnjama više različitih izvora iz Francuske i Engleske, sledeća meta Vest Hema je najbolji igrač i strelac Tuluza - Visam Ben Jeder. Strelac 17 prvenstvenih pogodaka prošle sezone i čovek zbog kojeg je Tuluz na kraju ipak zadržao elitni status zainteresovao je Bilića iz dva razloga - osećaja za gol i činjenice da ulazi u poslednju godinu ugovora. To znači da bi Vest Hem za male pare mogao da pazari solidnog centarfora, posebno ako se uzme da je i Dijafra Sako nedavno predao zahtev da bude stavljen na transfer listu. 

PRATITE DEŠAVANJA NA TRANSFER PIJACI

L'Ekip tvrdi da su se u Tuluzu pomirili sa činjenicom da će ostati bez rasnog strelca, ali za njegov odlazak ovog leta traže 10.000.000 evra. Pomenuta cifra ne bi trebalo da predstavlja problem za Čekićare, a još veći motiv za angažovanjem 26-godišnjeg momka kojem su saigrači nadenuli nadimak - Benyebut - što u bukvalnom prevodi znači - Benjegol, pošto "but" sa francuskog znači "gol". 

Ben Jeder je kompletnu profesionalnu karijeru proveo u Tuluzu. 

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vizam Ben JederTuluzPremijer ligaLiga 1letnji prelazni rok 2016FrancuskaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara