""
""

Bingo Svraka u minut do 12 - Dumbija i Sikeira sleću u Njukasl

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.01.16. | 18:59

Stiv Meklaren pokušava da ugovori pozajmice fudbalera Rome i Atletiko Madrida

Borba za opstanak u Premijer ligi Njukasla mogla bi da bude znatno podnošljivija u nastavku sezone ukoliko menadžer Stiv Meklaren uspe u finišu prelaznog roka da završi još dva transfera. 

Izabrane vesti

Bio bi to pun pogodak Svraka u minut do 12 i nema sumnje da bi ovaj slavni klub imao pristojnu ekipu u prolećnom delu sezone. Ideja Meklarena je da najpre ojača defanzivni bedem, pa će na levoj strani angažovati Giljermea Sikeiru.

Brazilac, ove sezone u redovima Atletika iz Madrida plaća danak činjenici da Filipe Luiz igra odlično, pa je primoran da promeni sredinu. Za njegove usluge interesuje se i Benfika (za koju je ranije nastupao), a koja je izrazila želju da ga dovede na pozajmicu do kraja sezone, Ipak, fudbaleru za kojeg je Atletiko platio čak 9.000.000 evra Granadi u leto 2014. draže je da se oproba u Premijer ligi.

Druga velika želja Stiva Meklarena je Sejdu Dumbija. Napadač iz Obale Slonovače vratio se u Romu posle šestomesečne pozajmice u redovima CSKA iz Moskve, ali Vučica na njega ne računa i želi da ga se ratosilja što pre.

Marselj se dugo interesovao za ovog fudbalera, čak je pregovarao i sa njegovim menadžerom, ali se nisu dogovorili, verovatno zbog plate. Međutim, priča sa Njukaslom je, a to potencira i britanski Skaj vrlo ozbiljna, a Svrake ga žele na pozajmicu do kraja sezone sa mogućnošću otkupa.

Nema sumnje da bi ova dvojica igrača bili idealna pojačanja za Njukasl, a nakon dolaska Androuza Tauzenta, Džondža Šelvija i Anrija Sevea za više 30.000.000 evra.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)   


tagovi

Zimski prelazni rok 2016TransferiStiv MeklarenSejdu DumbijaRomaPremijer ligaGiljerme SikeraEngleskaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara