"Ljubiša Dunđerski"
"Ljubiša Dunđerski"

Bivši sportski direktor Voše u Subotici, Spartak sanja Evropu

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.16. | 17:48

Videćemo da li je to i realno...

Ljubiša DunđerskiNovo lice u kancelarijama Spartaka. Ali ne i nepoznato. Nekadašnji sportski direktor Vojvodine Ljubiša Dunđerski ubuduće će istu funkciju obavljati u subotičkom superligašu. Podsetimo, Dunđerski je Vošu napustio oktobra 2015. godine kada je uprava kluba odlučila da smeni tadašnjeg šefa sturke Zlatomira Zagorčića i pomoćnog trenera Zoltana Saboa.

Sada na novom zadatku...
"Angažovanjem Ljubiše Dunđerskog, značajno smo pojačali stručni sektor kluba. Mišljenja sam do smo to uradili na vreme jer nam prestoji prelazni rok, a Ljubiša je u prethodnom periodu kao sportski direktor Vojvodine uradio značaj posao po tom pitanju. Cilj nam je da pojačamo ekipu i da na proleće sačuvamo plasman među osam najboljih ekipa naše lige, a ako se ukaže prilika i da izborimo mesto koje vodi u Evropu", kaže Dragan Đorđević, direktor Spartak Ždrepčeve krvi.

Izabrane vesti

Fudbalska javnost još čeka da vidi šta će se desiti sa optužbama koje je izneo predsednik FSS Slaviša Kokeza, a prema kojima je baš Spartak osumnjičen za lažiranje utakmica u Superligi. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ljubiša DunđerskiSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara