"Blagoj Georgijev"
"Blagoj Georgijev"

Blagoj Georgijev o Delijama: Oni su prijatni, ali i jako nezgodni! Jednom su uleteli u svlačionicu i hteli da nas uče kako da igramo

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.09.14. | 19:42

Bugarin govorio o svojim iskustvima u Srbiji...

Blagoj Georgijev

Fudbalski poklonici u Srbiji, posebno oni vezani za Crvenu zvezdu, pamte Blagoja Georgijeva kao igrača koji je dao veliki doprinos osvajanju poslednje duple krune tima iz Ljutice Bogdana. Bila je to sezona 2006/07, kada je bugarski internacionalac na 20 utakmica postigao dva pogotka i bio miljenik Delija. Od tada Georgijev je igrao za Duizburg, Terek, Amkar, gde je samo nakratko imao kontakt sa Slavoljubom Muslinom, a sada nosi dres Rubina. 

Izabrane vesti

U opširnom intervjuu za kazanjski Sport, Georgijev se prisetio vremena kada je nosio crveno-belu opremu beogradskog kluba. Posebno su mu u sećanju ostale Delije, o kojim je imao šta da kaže...
"Uh, oni su i jako nezgodni i prijatni u isto vreme, a-ha-ha", rekao je na početku 32-godišnji vezista, a zatim nastavio:
"U sezoni kada smo osvojili Kup i prvenstvo, ostavili smo Partizan na 13 bodova razlike. Ipak, bez obzira na to, jednom prilikom desilo se da nismo uspeli da dobijemo meč kod kuće, a posle meča u svlačionicu su nam utrčali navijači i počeli da nam govore kako da igramo fudbal. Bilo je to jako nezgodno iskustvo", dodao je Georgijev.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Blagoj GeorgijevFK Crvena zvezdaDelijeSlavoljub MuslinSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara