""
""

Blesavi Osvaldo, pretera ga! Pušio u svlačionici, svađao se sa trenerom, slikao se go i „popio“ - otkaz

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.05.16. | 20:48

Ko će sad da angažuje argentinskog napadača?

Trebalo je da ostane na Bombonjeri do juna 2017, ali u Boki juniors su rešili da Danijelu Pablu Osvaldu (30) pokažu gde su izlazna vrata znatno ranije. Slavni argentinski klub je brzopotezno raskinuo ugovor sa kontroverznim napadačem, pošto je ovaj u pravom smislu reči „poblesavio“ posle poslednje utakmice svog tima.

Nezadovoljan skromnom minutažom u prvom susretu četvrtfinala Kopa Libertadores Osvaldo je nervozno ušetao u svlačionicu i „mrtav-hladan“ zapalio ciraretu u toaletu. Nimalo prijatna situacija posle remija njegovog tima u Montevideu, pa je trener Giljermo Baros Skeloto bio opravdano ljut.
Gasi tu cigaru“, navodno je rekao šef struke Boke Osvaldu.

Izabrane vesti

Ovaj nije hteo da „pretvori“, ušlo  se u žučnu raspravu. Pred igračima. Jasno, narušen je autoritet trenera, ali su kasniji potezi Osvalda  bili uvod u današnju odluku rukovodstva kluba. Pablo je u razgovoru sa novinarima u miks zoni posle 1:1 sa Nasionalom bio ironičan:
„Osećam se sjajno zbog toga što sam igrao pet minuta“.

Shvatio je već tad da su mu sati odborijani. Dao je sebi oduška. „Opalio“ je dva selfija kao od majke rođen, postavio fotografije na Instragram, kasnije ih obrisao, ali je u međuvremenu dobio otkaz. Posle samo 21 utakmice i sedam golova za Boku.

Sad je, pratično, na novom početku. Ne baš dobrog imidža, ali činjenica da je igrao za Urakan, Atalantu, Leče, Fjorentinu, Bolonju, Espanjol, Romu, Sautempton, Juventus, Inter i Porto sigurno znači njegovoj biografiji i lakšem pronalasku novog kluba.

(FOTO: Action images)


tagovi

Pablo Osvaldomeđunarodni fudbalJužna AmerikaBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara