Boaći: Davao sam mnogo golova u Srbiji, ali morate da zaigrate u Kini da biste videli koliko je teško

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.05.18. | 10:15

Golgeter iz Gane je osetio težinu igranja u tamošnjem prvenstvu, iako prema njegovim rečima, mnogi nemaju realnu sliku o njemu

Ričmod Boaći nije započeo karijeru u kineskom Đengsu Suningu onako kako je zamišljao. Bivši napadač Crvene zvezde postigao je samo dva gola na osam utakmica, što svakako ne zadovoljava čelnike kineskog kluba, ali ni samog fudbalera.

Golgeter iz Gane je osetio težinu igranja u tamošnjem prvenstvu, iako prema njegovim rečima, mnogi nemaju realnu sliku o njemu.
„Većina ljudi u Evropi ne smatra kinesku ligu teškom. Morate tamo da zaigrate kako biste videli koliko zapravo jeste. U Srbiji sam dao dosta golova, a u Kini sam odigrao osam utakmica i postigao dva gola. To znači da moram mnogo jače da radim“, rekao je Boaći.

Izabrane vesti

Golgeter iz Gane iza sebe ima nestvarnu 2017. godinu u dresu Crvene zvezde, zahvaljujući kojoj je ostvario transfer vredan 5.500.000 evra u Đengsu. Ipak, sada će morati da potvrdi kvalitet i pokaže da je u stanju da zaigra i u znatno kvalitetnijim šampionatima.

Foto: Star Sport


tagovi

Ričmond BoaćiĐengsu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara